В Мъглиж е ден на траур за загиналия при взрива

Огледите още не са започнали, чака се да изтекат 24 часа
Обновена: 20 дек 2014 10:56 | 20 дек 2014 10:55, Веселина Йорданова
6
В Мъглиж е ден на траур за загиналия при взрива

Ден на траур е обявен в община Мъглиж, съобщи кметът на града Господин Господинов пред „Фокус”.

Още по темата
При взрива в производствена база за пиротехника на частна фирма вчера загина 45-годишен мъж. Други четирима души бяха ранени, от които две жени са с опасност  за живота.

„Все още не са започнали официалните огледи, защото процедурата е 24 часа и има период, в който не трябва да се работи на мястото на произшествието”, обясни кметът.

По думите на Господинов няма никаква опасност за жителите на града и апаратурата, която следи за качеството на въздуха, отчита нормални показатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Мъглиж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
5
 
! Отговори
чичо от село преди 9 години
Не е необходимо да се драматизират събитията.Всичко е нормално и хората в селото са спокойни и усилено се подготвят са увеселенията и тържествата за Новата година, която ще ни донесе нови радости,весел живот и най- важното щастие украсено с демократичните ценности и усмивките по лицата на щастливите демократи.Да ни е честита новата 2015 година
4
0
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
До 3---До когато бг работниците спазват правилата и изискват от алчните си работодатели- всички мерки за безопасност и спазване на охрана на труда- до когато инспекторите по Охрана на Труда почнат да правят сериозни проверки особенно на такъв вид производства с експлозиви - а не взимат жалки стотачки за да си затварят алчните очички- защото после тези стотачки стават кървави и водят до трагедията на семейства и гладни сирачета - До Тогава ! в Бг масово се нарушават всякакви правила по Охр-Труда
3
1
 
7
 
! Отговори
Въпросителен знак преди 9 години
Единственият правилно зададен въпрос:До кога?!!!?
2
0
 
5
 
! Отговори
Маги преди 9 години
Защо само в Мъглиж? Да не би да е въведена бройка загинали, необходима за обявяване на траур?
1
1
 
12
 
! Отговори
ззд преди 9 години
По една от телевизиите тази сутрин кметът на Мъглиж и зам.-областният управител на Стара Загора казаха,че паника в града нямало и хората били спокойни!?Господа,колко работника трябва да се убият и ранят ,за да се разтревожат хората и преди всичко ...вие!?Ако това беше вашият брат,син,зет ...пак така ли щяхте да говорите?И каква е вашата лична отговорност за тази трагедия?КОЙ? И ДОКОГА?