Шофьор загина след челен удар с тир край Русе

При инцидента е ранен още един мъж
Обновена: 21 дек 2014 15:53 | 21 дек 2014 13:42,
18
Шофьор загина след челен удар с тир край Русе
Снимка: БТА

Шофьор на „Фолксваген пасат” загина след челен сблъсък с ТИР. Трагедията се е разиграла в  района на с. Тръстеник, област Русе, съобщи пресцентърът на МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 10:10 часа. Пострадал е и друг мъж, който е пътувал в автомобила и е закаран в болница.

"Фолксваген Пасат” с германска регистрация, пътуващ в посока Русе, навлязъл в насрещното платно и се блъснал в тир със софийска регистрация.

Пострадал е и трети автомобил – „Фолксваген“ с румънска регистрация, който за да избегне удара в двете превозни средства напуснал пътя и се блъснал в дърво. Наложило се е „Пасат“-ът да бъде разрязан, за да бъдат извадени двамата мъже от него.

По пътя за болницата единият от пострадалите – мъж на 41 години от град Силистра, починал от тежките си наранявания въпреки усилията на докторите.

Движението по главния път Русе-Бяла е временно ограничено и се осъществява по страничен път.

Както Dnes.bg писа по-рано, един човек загина, а други 18 са ранени при катастрофи през последните 24 часа. Според статистиката тежките произшествия са били 14.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: тиржертвакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Русенец преди 9 години
Минах на това място около 30 мин преди катастрофата, на връщане между 15-16часа имаше страхотно движение, тъкмо явно са разчистили мястото. А колко много тирове имаше по пътя...ако бях почнал да ги броя не знам дали нямаше да им загубя бройката. ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ ТИРОВЕТЕ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ!!! За капак до Русе видях още 2 катастрофи една 200-300м след мястото на инцидента и една на влизане в Русе. Не знам дали ще доживея този път да се разшири. Винаги се притеснявам като пътувам по него!!! :(
12
0
 
1
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
До - Христов. На 24 - 25 г.Според мен не си лапе.Аз на 22 карах тир.Но си прав че всичко е в главата.Преди категория А се взимаше на 18 г.сега мисля несъм сигурен на 22. и пак стават инциденти.Просто сега закона не се спазва.На 18 бяхме войници и в ръцете имахме оръжие по опасно от коли и камиони но закона по се спазваше.Всичко си е до човека, отговорност и др.
11
0
 
4
 
! Отговори
Христов преди 9 години
До партиен членВече тираджия се става много лесно,щом лапета по на 24-25 години карат.Всичо е главата на водача.И в мъглата разни *** де ра си карат без фарове,и изправарват дето не трябва.Но те са пичове.Жалко само за хората убити по пътищата без да имат вина.В случая водача на тира няма вина според мен,но не се знае другия водач на кого е човек./че и това се е случвало/
10
3
 
2
 
! Отговори
билети за влака преди 9 години
Ако си бяха купили билети за влака, това нещастие нямаше да се случи.
9
2
 
10
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
Много просто е решението за магистралата РУСЕ - БЯЛА,НАТОВАРВАТ В 6 АВТОБУСА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ,СПРЕТВАТ ИМ КОЛЕКТИВНА КАТАСТРОФА,ВСИЧКИТЕ УМИРАТ И СЛЕД НАЦИОНАЛНИЯ ТРАУР ВЕДНАГА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ПРАВИ МАГИСТРАЛАТА, А СЛЕД НЕЯ И МАГИСТРАЛАТА РУСЕ - ВАРНА И РУСЕ - СОФИЯ. В БЪЛГАРИЯ,КОЯТО Е НА ИЗЖИВЯВАНЕ И РЕШАВАТ ДРУГИ .........
8
4
 
12
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Значи оня се забил в тира - виновен тира.А спрете с тия тирове.Като слушам някои все тировете виновни.Някой от тези дето са против тировете знае ли как се кара такъв камион и как се става тираджия.Сегашните тирове са по добри от повечето леки коли.И най малкото за да караш тир минаваш на психотест.
7
6
 
5
 
! Отговори
къде е КАТ преди 9 години
Нека МВР да продължава да се бори с корупцията в полицията. През това време половината шофьори в България ще се избият по пътищата. Няма контрол - има убити. Това е истината.
6
4
 
4
 
! Отговори
Ястреб Великолепний преди 9 години
Правило 17 на Ястреб гласи: "От потомствените водачи на впрегати превозни средства не стават водачи на моторни превозни средства!"
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Немски автомобил Пасаткаран от гастербайтер с няколко хиляди евро в джобае с предимство в насрещното.Тирът е трябвало да спре и да го пропусне.
4
4
 
14
 
! Отговори
Lavro преди 9 години
Стига сте плюли тировете преди да знате подробности! Колата е била с немска регистрация с двама силистренци в нея. 99% това е *** автомафия с купените книжки. Колата прави забранено изпреварване и се удря челно в тира. Лошо няма, добре че вместо тира не е бил някой невинен човек със семеството си.
3
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тировете НЕ изпреварват защото имат регистриращи устройстваобикновено е пълно с съзтезатели които разчитат че в завоя другия ще отбие щото му е мил живот обаче този път е извадил сюрприз в завоя
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другият път ще знае че разстоянието от Германия до България е опасно да се взема на един дъх,не за друго ами защото може да ти е за последно.
1
3
 
23
 
! Отговори
ужас преди 9 години
Част от новините по медиите приличат на военна сводка от фронта .Кога най-после ще ни дойде акъла и ако не мислим за себе си да помислим какво причиняваме на близките си?