Убийството в Пазарджик - за провалени сделки за 2 млн.?

Прокуратурата отрече на мястото на разстрела да е открита друга ДНК
Обновена: 14 яну 2015 23:02 | 14 яну 2015 17:23, Веселина Йорданова
124
Убийството в Пазарджик - за провалени сделки за 2 млн.?
Снимка: БулФото

Представители на Общинския съвет в Пазарджик не изключват версията показният разстрел на „дясната ръка“ на кмета Татяна Стоянова да е свързан с провалени сделки, съобщи БНТ.

Още по темата
Става дума за две сделки за над 2 милиона лева - продажбата на общинския пазар и на Абаджиевата къща в центъра на Пазарджик.

Парите от тях трябваше отдавна да бъдат върнати на кандидат-купувачите след решение на съда.

Показното убийство стана навръх имения ден на Татяна Стоянова, когато тя се прибирала от работа. Пред входа на гаража, където минути преди това паркирала, тя е простреляна шест пъти.

На емоционална пресконференция вчера кметът Тодор Попов отрече шефката на кабинета му да е била фактор при вземането на решения в общината.

Разследването на причините за стрелбата по нея продължава.

Градските съветници призоваха органите по разследването да разкрият час по-скоро причините за жестокото убийство.

Пред БНТ наблюдаващият случая прокурор Димитрия Ганчева отрече разпространената по-рано информация, че е открит биологичен материал от друго лице на мястото на убийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Vinsent преди 9 години
Линкълн даде свобода на роботе,но плок. Колт им даде равенство
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nqkoi moje li da kaje koga e rodena jenata koi mesec i koq data interesuva me koq zodiq e bila. leka i pryst
69
0
 
8
 
! Отговори
Ami преди 9 години
Като слушам и чувам, пък като виждам,какви палати, какви коли, какви имоти по чужбина и то все на хора от управляващите по градове и градчета. Та си казвам! '' Да би мирно седяло, не би чудо видяло" . Алчността няма граници, а народа беден, беден та неможе да диша. И все далавери и корупция. И какъв е резултата, много имали, прекарасно живяли, амааа малко. И питам кой е виновен? Ами самите те и тяхната алчност. Прошка няма за такива. Въпреки всичко Бог да им прости и да почиват в мир.
68
0
 
3
 
! Отговори
НЕ преди 9 години
До Анонимен 87Хич не бъркаш даже и на мен ми направи впечатление !
67
0
 
0
 
! Отговори
акут преди 9 години
админа ще го напуша с по нежни думи. беззаконието на институцията кмет по регионите в България се взеха на сериозно и рачитайки че те са закона в даден град започнаха да се правят на нагли мутри . при условие че са сесяци за паьарджик са трима. кмета. ливанеца и пигмея.....ее неса най- наглите
66
0
 
15
 
! Отговори
wild horse преди 9 години
Ако знаете кмета на Пазарджик какъв стандарт има,какъв апартамент в престижен комплекс в София обитава жена му и кара супер луксозно возило за 200 000.Явно в тази община стандартът е много висок,но да треперят сега и сега ги застига възмездие.
65
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден убити, кой с пищов кой с пушка ловна. Какво става? Хората се саморазправят защото не вярват на държавата?Защо държавата не си върши работата? Нима във всяко община няма подобни на убитата които са сянка на кмета? Които най често са тези които се занимават с обществени поръчки, които разпределят "порциите" срещу тлъсти комисионни.Естествено че се отчитат на кмета иначе ще изхвърчат.Стандарта им е друг, самозабравят се.Това не се вижда, не се знае или държавата не иска да го види?Тогава?
64
5
 
8
 
! Отговори
до АТАКИСТ преди 9 години
Знаеш ли *** прав си не е трябвало да разстрелват тази мома, правилното е да разстрелят Сидеров и всички *** които са с него демек атакисти, защото те са най-големите предатели на държавата !
63
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, ако наистина е виновна за провалените сделки за 2 млн.лв. и както се казва в статията:" Парите от тях трябваше отдавна да бъдат върнати на кандидат-купувачите след решение на съда."....естествено, че няма да й простят! Човек трябва да знае кога трябва да спре и, че заиграване с милиони не признава нито дали си жена, нито на колко години си. Дето има една дума...Като си знаеш табиетите, ще си чакаш и отплатата!
62
1
 
2
 
! Отговори
ASi преди 9 години
Ama ona shtesi pohapne 2-ta miliona sega,nali? ;) Neka daie sladko
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До чуй Дай боже!
60
8
 
24
 
! Отговори
чуй преди 9 години
това е предупреждение за далаверите на кмета!!!После нео и околните???
59
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не убив з нишо.Тук говорим за професионлна работа.за 2 лев ням да те грьмнат.тези местни велможи като нея да ги прибират в затвора,че поне ще са живи.
58
26
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А откъде знаете че е корумпирана?Може да е вярно точно обратното и затова е била убита.
57
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТвсъщност, тя не е застреляна като куче, а като неизпълнил обещания чувстващ се недосегаем рушветчия! има голяма разлика!
56
17
 
29
 
! Отговори
свидетел преди 9 години
Пред БНТ наблюдаващият случая прокурор Димитрия Ганчева отрече разпространената по-рано информация, че е открит биологичен материал от друго лице на мястото на убийството.Как няма да орече, като биологичния материал е на КМЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!
55
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари полицаи,прокурори и съдии.Ще е по-добре да вкарате на топло корумпираните ви другари-управници,за да им запазите живота.
54
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля, че началото е сложено. Сега да треперят всички общинари които са мамили и грабили обикновените хора и са им съсипали живота. Треперете общинари, възмездието за безчинствата идва!!!
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знаем тоя кмет ,на коя партия е представител?Ако е комунист,мога да повярвам,че има много кирливи ризи за разследване и осветляване.Но с тая съдебна система това не може да се случи.
52
2
 
7
 
! Отговори
kleopatra преди 9 години
dano vsizki zabogateli nezakonno da gi zastigne sushtata uzast ,neka ne vi zvuzi kato prokliatie ,BOZIATA RUKA ZASTIGA VSUZKI I KRADEZA I LUZEZA I IZMAIKIARA , pri nas triabva da se vuvedat krumovite zakoni ,no tova prodazno i skotsko pravitelstvo niama da go napravi nikoga