Петима загинаха на пътя за ден, още трима се борят за живота

Жертвите в София са двe, ранените - петима
Обновена: 25 яну 2015 12:01 | 25 яну 2015 10:35,
62
Петима загинаха на пътя за ден, още трима се борят за живота
Снимка: архив Булфото

Петима души са загинали на пътя у нас пред последните 24 часа. Това съобщиха от МВР.

26 са били тежките пътнотранспортни произшествия в страната през последното денонощие. Ранените са двайсет и девет. Трима от тях са с опасност за живота.

В София загиналите са двама, а петима са ранени.

В столицата са станали 4 тежки и 78 леки пътни произшествия.

Заради зачестилите катастрофи в столицата, с все повече жертви и ранени, МВР стартира акция на засилен контрол. Операцията започва от днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: МВРжертвикатастрофи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До морскиТи откъде знаеш, че загиналите са карали с колани?
42
4
 
11
 
! Отговори
морски преди 9 години
Нали герберастите казаха че народа като кара на фарове и с колани няма да има жертви!***.
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато в България не заживеем нормален живот няма да има и нормално каране. Всичко е свэрзано. Не може да те правят на *** със сметките за ток, парно, вода, храни и горива, да виждаш ненормалното управление и забогатяване, мизерията, освирепелите българи навсякъде, особено по пътищата и да не полудяваш. Да не говорим за ушевите - *** които "решават" проблемите.
40
2
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
Infrastrukturata ne otgovarq na kolite, koito se dvijat po neq, plus malko nevnmanie i eto ti PTP. pO BAVNO PO SLAVNO
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато не си промени мисленето българина да не нарушава и не предлага подкуп няма да се оправим.Аз нямам случай в който да ме е спрял КАТ и да ми е взел 20 лв за нарушение,освен ако аз не предложа.
38
4
 
43
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Айде стига вече с тези заплати, пари и т.н. Катастрофи стават защото зад кормилното устройство не спазва нищо! В града като карам с 50-60, всеки те псува... Защо е нужно на път с ограничение 90, да караш със 120? Защо е нужно на магистралата да караш със 150? Не спират на стоп, отнемат предимства, изпреварват рисковано... Еми ако ще и чисто нова кола да им дадеш с нови гуми и т.н. пак ще стават катастрофи... Културата ни на шофиране я няма.. Стига се оправдавахте с парите!!!
37
6
 
28
 
! Отговори
ТТТ преди 9 години
Кво нема да стават катастрофи бе, в София е пълно с дупки по пътищата улиците нямат никаква маркировка, никакво улично осветление освен на булевардите! В момента вали и дупките не се виждат, и като се треснеш оставаш доволен! Отделно,че се продадоха над сто хиляди книжки!Не са виновни обикновените хора, а държавата, демокрацията,пътя по който сме поели ни обрича на вечна мизерия във всяко едно отношение.
36
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има и друга причина за повечето катастрофи, колко коли имаше при Бай Тошо и корко сега. В САЩ за година загиват 35 000 човека. Много строг контрол има но въпреки това загиват. Но колко милиона коли има и нека се направи съпоставка. Естествено е да има повече катастрофи. Вижте в дълбоката провинция как е, всеки е роднина с полицаите, приятел, черпил ги е и всеки си прави каквото иска.
35
3
 
13
 
! Отговори
тъпа работа преди 9 години
Според мен всеки втори в България е с купена книжка и не знае какво означават знаците като забранено изпреварване и знака Стоп. Всеки ден вместо да има добри новини, те са пълни само с колко са загубили живота си в катастрофи, убийства, самоубийства и т.н. все "хубави " новини
34
2
 
7
 
! Отговори
citizen преди 9 години
*** се засегна, явно подкрепя тезата, че е добре да се карат неизправни автомобили и да не се плащат данъци...
33
8
 
13
 
! Отговори
citizen преди 9 години
Заплатата не е фактор за катастрофите, фактор са масовите летни гуми през зимата например.Макар че, ако говорим за София, сега и с чисто нови гуми пак е пързалка.
32
7
 
21
 
! Отговори
младен преди 9 години
За тия по дмене които споменават заплатата като фактор за катастрофите:Та какво общо има заплатата с малоумието? Верно че 90% от колите са гробници, но 99% от катастрофите са поради малоумие.
31
7
 
4
 
! Отговори
citizen преди 9 години
Да очаквам ли виртуални нападения от засегнати клошари с 400 лева заплата и претенции?
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обиколил съм Европа с кола. Спазвал съм правилата и никой не ме е спирал за проверка. Тук ушевите спират без причина, както му е кеф. В Европа времето е пари!!! Никой не си позволява своеволия. На ушевите им резнаха далаверата и те засилват тормоза. В Америка също, само ака нарушаваш. По регистрацията се разбира кога изтича застраховката. Просто и ясно! У нас заграждащи акции които нямат никакъв смисъл. Дейност на вятъра и тормоз за хората. КАТ са си лапачи.
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джигити, спрете да убивате!
28
7
 
5
 
! Отговори
citizen преди 9 години
"Проходите" от винетки и данъци сега отиват толкова за пенсии, колкото и за пътища на Луната.Малко ме съмнява, човек който не може да си плати прегледа или гражданската, да си плаща за данъци редовно.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извън темата е но само давам пример: Путин спря Южен Поток а ние продължаваме да го "строим" а някои "умни и красиви" получават по 10 хиляди лева заплата..това е абсурдно просто.
26
2
 
8
 
! Отговори
до citizen преди 9 години
Ако всички които взимат по 400 лева спрат да карат автомобили проходите от винетки и данъци плюс глоби няма да стигнат за пенсии на милиционерите които се пенсипнират на 40 години. Парите няма да стигнат и за ремонти на пътната мрежа..не, че сега се правят ремонти защото се краде яко и се раздават "бонуси" но тогава няма да има пари дори за крадене.
25
12
 
4
 
! Отговори
citizen преди 9 години
"Ако всички които имат по 400 лева заплата спрат да карат автомобили..." пътищата ще станат едно по-добро място, това ще стане.
24
1
 
33
 
! Отговори
Диджей Ганьо преди 9 години
Да изкажем благодарност на ДАИ,които продават книжки.Да изкажем благодарност на КАТ,които срещу скромен рушвет не отнемат книжки!Касапницата продължава!