Дете и мъж са открити мъртви в село Равда

Вероятно са починали от измръзване или отравяне с храна
Обновена: 28 яну 2015 14:07 | 28 яну 2015 11:51,
9
Дете и мъж са открити мъртви в село Равда
Снимка: архив, Булфото

Дете и мъж са открити мъртви в село Равда, община Несебър, съобщиха от МВР-Бургас.

Телата са намерени в изоставена постройка, разположена в землището на селото. Сградата е обитавана от семейство клошари, вероятно от ромски произход.

Сигналът за инцидента е получен към 9.30 часа тази сутрин от майката на детето. Тя се е събудила и е разбрала, че 11-годишното й дете и мъжът, с когото живее на семейни начала на видима възраст около 40 години, не дават признаци на живот.

При първоначалния оглед не са констатирани видими следи от насилие. Вероятно причината за смъртта е измръзване или отравяне от хранителни продукти, с които хората са се снабдили при ровене на кофите за боклук.

Съдебен лекар от МБАЛ - Бургас ще извърши повторен оглед на местопроизшествието. След това телата ще бъдат откарани в катедра „Съдебна медицина” за аутопсия и установяване на точната причина за настъпване на смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До обективен
6
0
 
5
 
! Отговори
майка преди 9 години
Хората умират от глад,а някакви чиновници бракуват тонове храни и ги изхвърлят,а те са мн.по-годни от тези в кофите.Преди да изтече срока дайте храната на бедните.
5
6
 
20
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Какво да очакваме при този стандарт на живот у нас ? Хората гинат без война и ексцесии.Без значение от етноса - жалко за хората, най-вече за детето.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ехооо ***...защо ми изтри коментара?Нещо те жегна дето писах, че са яли *** от казаните..?Или това, че питах къде са спали социалните за да оставят 11 годишно дете да е скитник?Голяма цензура в тоя сайт бе;)..
3
27
 
13
 
! Отговори
обективен преди 9 години
Е,чудо голямо и важна новина-2 *** по-малко-това си е направо повод за радост в нас.....
2
5
 
8
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Ами ако са яли Некви отрови по кофите дет са за кучетата мойе и да са се отровили.Нали ходят и ровят по нужници ,*** и къде ли не.
1
14
 
5
 
! Отговори
готин преди 9 години
ееееееееее кофти работа ама такъв е животеца