Дете на година и половина почина, блъснала го кола

Шофьорът е 17-годишен, без книжка
1 фев 2015 12:39,
55
Дете на година и половина почина, блъснала го кола
Снимка: Архив Булфото

Дете на година и половина е починало, след като е блъснато от неправоспособен водач в Пловдив, съобщиха от МВР.

Около 11,45 часа на ул. “Кипарис” в Пловдив, лек автомобил “БМВ”, управляван от неправоспособен 17-годишен от града, е ударил момиченце на година и половина. Колата се е движила на заден ход.

Детето е откарано незабавно в болница, но след час е починало. Няма данни за употреба на алкохол от водача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И виновникът и жертвата са съседи, май са и роднини, а от събота 2 буса на жандармерията ги охранява денонощно. Аз не знам дали при други жертви на пътя жандармерията охранява дома на жертвата и на виновника....
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествен подбор при ***
29
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя нормална майка би оставила дете на година и половина да ходи само? Шофьорът как би могъл да види давайки назад толкова малко дете?
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето това е манталитета на българина :( Всеки от нас обича и настоява за закони, когато някой друг е сгазил лука.. пълно е с коментари как трябва веднага да са в затвора и шофьора и собственика на колата, трябва да бъдат убити с камъни и т.н.В същото време се стига до това точно защото повечето хора не спазват никакви правила, закони или каквото и да е друго.Когато го правим ние не е проблем, дори често сме горди. Когато го прави друг обаче веднага искаме 100 неща
27
1
 
19
 
! Отговори
1 преди 9 години
Чудя се адвоката, който ще защитава тоя *** как спи спокойно после ...
26
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смърт на място с камъни за *** с БМВ-то от роднините на бебето.
25
4
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 9 години
Истината винаги боли!
24
0
 
1
 
! Отговори
ставри преди 9 години
До Анонимен 18Само за угодни нам.
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са ТВУ-тата ? Такива като този не са мирни "ученици". Къде са институциите, нали имат огромна власт, власт в "приватизирането" и почесването. Защо изобщо седим и ги търпим ? Къде е националната ни отговорност, защо не сме се вдигнали да ги изгоним тези родоотстъпници ? Защо продължаваме да бъдем пасивните в тоя акт, полов ако искате го наречете!
22
1
 
39
 
! Отговори
.... преди 9 години
17 годишен, неправоспособен кара мега изкъртена кошница BMW. Сега:Кой му е дал колата, затвор и за двамата, както за този който е карал, така и за този който му е дал колата. Другия явно има 18 - веднага в затвора. 17 годишния - задържане под стража до навършване на 18 и пак в затвора. Такива *** не ни трябват. Единия дал колата, другия карал - в крайна сметка дете на година и половина е починало... това е дете. Няма по лека присъда освен затвор с най малко 8-10 години.
21
8
 
19
 
! Отговори
Много много преди 9 години
Между Дивия запад 1865 и *** 2015 разлика няма!Много прости индивиди има в страната на бай ***.
20
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ромче на година и половина почина, след като 17-годишен шофьр го блъсна с БМВ в пловдивската Шекер махала
19
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
22,Хубаво говориш, но човек не може да не се запита къде е бляла майката? Не знае ли, че толкова малко дете не може да отговаря за себе си?Не случайно има пословица: "Прекрито мляко котките не го лочат!"Безакълници има навсякъде и никой не знае какво може да го сполети, като излезе вън от дома си. Затова майката е длъжна да бди.
18
2
 
56
 
! Отговори
до 22 преди 9 години
Да бе, няма значения! Значи аз ще работя, ще плащам данъци, а те ще отиват за издръжката на хрантутници, които се възпроизвеждат от 12 годишни!
17
5
 
51
 
! Отговори
@457 преди 9 години
Детето си е дете, може да бъде на произволни места в произволни моменти. Това не освобождава от отговорност ***, който дори няма книжка, а е решил, че може да кара БМВ. Съд за родителите на непълнолетният до дупка. Не знам кога в тая държава ще се научат, че човек без книжка или в нетрезво или надрусано състояние е убиец на пътя! Всеки да си носи отговорността! И няма никакво значение дали майката на детенцето е на 13, 19, или 39. Дете е, има право на живот!
16
5
 
74
 
! Отговори
Блицаджия преди 9 години
17 годишният младеж и детето са от пловдивската Шекер махала! Тинейджърът спрял да ходи на училище преди известно време, не работи и не е ясно с какво се занимава! Пак, че не е утрепал някое българче!
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Одеве се прибрах от там,пълно е с ченгета дето гледат лошо,за да няма саморазправа!На висок глас ги предупреждават да внимават,че иначе...Всичкия народ се е пръснал,и само тук-таме се мярка някой!
14
3
 
15
 
! Отговори
Естет преди 9 години
Бог да го прости милото детенце! :( :( :(
13
0
 
94
 
! Отговори
Гадател на боб преди 9 години
100% шофьора е БЪЛГАРИН ама от тези "новите българи" бате ;))100% не му е за първи път да кара без книжка!100% е стар познайник на полицията!100% не работи,и BMW-то не е негово!100% прегазеното дете е от същия произход като шофьора!100% майката на детето е 14-15 годишна ,и е самотна майка!Я да видим дали ще позная...........
12
2
 
17
 
! Отговори
до 16 от 14 преди 9 години
Само годините на майката са предполагаеми,но дори и да е с някоя година по-голяма нищо не променя нещата...