Джип падна в река Девинска, издирват мъж и жена

Изчезналите след потопите станаха трима, жертвите са две
Обновена: 1 фев 2015 22:57 | 1 фев 2015 19:32,
68
Джип падна в река Девинска, издирват мъж и жена
Снимка: Dnes.bg

Потопът в Смолян доведе до тежък инцидент. Мъж и жена изчезнаха след като колата им падна в река Девинска в Девин.

Съпрузите се качили в джипа си, колата излязла от паркинга пред блока и по неизяснени засега причини паднала в реката. На мястото не е открит спирачен път.

Още по темата
Буйното течение повлякло возилото, което е открито на 3 километра надолу по реката.

Спасителни екипи продължават да издирват телата на двамата съпрузи в придошлата от пороите река. Претърсва се и целия район, включително и опашката на язовир „Цанков камък“, която е в началото на Девин.

По неофициална информация издирваната жена е около 45 годишна и е директор на горското стопанство в Михалково.

Близки разказват, че мъжът е имал намерение да учи съпругата му да шофира. Предполага се, че в момента на инцидента шофьорът на джипа е натиснал газта, вместо спирачката.

Нетрадиционно високото ниво на придошлата река се оказва фатално за семейството.

Както Dnes.bg писа потопът взе две жертви и в община Струмяни. Баща и син се удавиха в придошлата река. Издирва се още една жена – в Петрич.

Днес стана ясно, че в Русенско вчера, заради силния вятър дърво падна върху кола и уби шофьорката, която пътувала за работното си място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: наводнениеджипдъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А стига с това ДПС бе! То да беше само ДПС(създадено всъщност от ДС) с мед да ги намажеш.Абсолютно всички партии създадени от ДС на БКП са абсолютно същото.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да е умишлено убиство !Проверете маркучите на спирачките дали са срязани ???Най вероятно е рекет !!!
12
0
 
30
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Държавата на абсурдите, скръбта, смърта и траурите!!! Само помислете за изминалата година колко траура се нанизаха ве4е на синджира....и както се вижда още се о4акват! Имало порои и потопи....ами ще има, по моя край помня около вилата на дядо ми имаше гори....гърсти хубави гори, за няма 10-15 години горите из4езнаха превозени от ц*гани на каруци, а колко още такива места в България има дето горите се унищожиха! С природата шега не бива...сега тепърва ще видим какви ужаси ни о4акват!!!
11
3
 
13
 
! Отговори
... преди 9 години
Стари са ви новините. Изоставате. Мъжът и жената са се удавили. Водата е завлякла колата веднага и са се удавили в бързото течение. Жената е карала на заден ход и са паднали в реката. Пишете новини дето да ни заинтригуват, а не такива които сте копирали или не знаете какво става. Чули недочули. Пишат......
10
10
 
11
 
! Отговори
луд преди 9 години
Ей, нещастници, как от всяко бедствие и хорска мъка можете да правите политически коментари и изводи бе? Миналата година за наводненията бяха виновни БСП сега пък ГЕРБ...Аз мисля да се включа в помощта за пострадалите.
9
7
 
16
 
! Отговори
лесничей преди 9 години
Навсякъде където имаше дървета или горичка всичко си изсече и построиха сгради с ламаринени покриви и паянтови . Цяла България от най малкия дъжд вече се наводнява . Всичко , което можеше да се изсече се направи и сега олеле майко . Това е подаръка от БСП и ДПС , защото техните необразовани кадри секат гората и зарибяват язовирите . Продължавайте да строите на всяка педя земя и после пак ревете .
8
11
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
На мен ми плащат да плюя Бойко, САЩ, ЕС и всичко различно от Русия. Няма значение за какво е статията/ако ще и за половия живот на мравките да е/. Проблема е, че ми плащат в рубли..........Казват, че рублите стават и за тапети ама...........
7
13
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
ЗОВ ЗА ПОМОЩНякой да знае чейнджбюро което все още да обменя рубли??
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бг медиите са като хорър филм.ОТВРАТ
5
7
 
14
 
! Отговори
Златев от Правец преди 9 години
Карате ли на фарове целодневно, като луди,благодарение на моя много *** приятел полиглот? Сега ще ви уредят законче,по силата на което ще си дооборудвате 20 годишните котори,с акумулатори и нови фарчета отговарящи на IP67, та да светите и под водата. Защото пари има само за милиционери и ***, всичко друго се краде.
4
3
 
21
 
! Отговори
Ястреб Великолепни преди 9 години
На север и на юг войни, а по средата - потоп! Не искам да съм песимистичен, но предчувствията ми за 2015/16 година не са много добри! Време е да спрем да се дращим за дребни политически и етнически различия, и да се замислим накъде вървим!!
3
2
 
25
 
! Отговори
аС преди 9 години
Тъжно ...глупаво и нелепо :(
2
13
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Като бях в ЮАР миналата година си купих една картичка на която едно американско и едно българско праSSе се таковат. Познай кое от един опит, кое беше такованато прасе.
1
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Найс, а ? При ГЕРБ хората станаха не само живи факли, а някои дори и водолази. Няма лошо. Всестранно развити комунистически личности - като Винетуто.