Обстановката в област Бургас е усложнена заради валежите

Две семейства са евакуирани в кв. "Долно Езерово"
1 фев 2015 08:51,
4
Обстановката в област Бургас е усложнена заради валежите
Снимка: Архив Булфото

Обстановката в област Бургас е усложнена, предимно в общините Бургас, Камено и Средец, съобщиха от пресцентъра на областна администрация.

Наводнени са пътищата в областта - входът от към АМ „Тракия” и района на Университет "Проф. Асен Златаров" и "Метро" в града.

Населените места, от които са дошли редица сигнали за наводнени улици, дворове, мазета са Лозово и Долно Езерово в Бургас, Полски извор, Ливада, Новоселци в община Камено, Факия, Момина църква, Граничар, Кирково в Средец.

Две семейства са евакуирани в кв. „Долно Езерово”. Те са настанени в кметството на квартала.

В община Поморие са наводнени пътните отсечки Поморие – Ахелой, Ахелой - Каблешково, както и Каблешково, Медово, Лъка. Наводнен е пътят Бургас - Средец /в частта около с.Новоселци/, както и пътят Средец - Ямбол, който към настоящия момент е затворен.

Засега няма сигнали за наводнени къщи и населени места без ток и вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
7
 
! Отговори
инженер-лесовъд преди 9 години
Будала човек вързано куче го хапе. Това е положението след като се изсякоха горите за пари , а язовирите се ползват за риба от простите кадри на ДПС. Сега ще си търпим последствията още много години , защото едно дърво не расте за година . Браво другари продължавайте да сечете няма страшно .