Няма задържан или заподозрян за убийството на Вероника

Все още не е намерено оръжието от престъплението
Обновена: 5 мар 2015 17:55 | 5 мар 2015 17:53,
57
Няма задържан или заподозрян за убийството на Вероника
Снимка: архив Булфото

Все още няма нито задържан, нито заподозрян за убийството на 23-годишната Вероника Здравкова във Велико Търново. Това стана ясно от думите на наблюдаващия прокурор Цани Попов пред „Дарик”.

Още по темата
По-рано днес се появиха информации, че има задържан мъж за жестокото убийство на момичето. Както Dnes.bg писа, Виктория е починала от множеството удари с предмет с тъп и с остър връх. Тялото на момичето беше намерено на 3 март след няколкодневно издирване в река Янтра.

Разследващите продължават разпитите в разплитане на убийството. Проведени са разговори с близки и приятели на момичето. Разпитани са и много хора, които живеят в района на жп гарата, където бе открито тялото на Вероника.

Работи се по всички възможни версии за престъплението - грабеж, престъпление заради личен мотив или случайно убийство, стана ясно още от думите на разследващите.

Все още не са открити дамската чанта и телефонът на Вероника, както и оръжието, с което е извършено престъплението, казаха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
закъснявате "днес Бг" има задържан вече.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде малко да се ъпдейтнем, а...?
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как така ще има задържани,, това значи , че трябва да арестуват някой ПОЛИЦАИ ВСИЧКИ УБИИСТВА В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ ПОЛИЦАИ... ФАКТ
29
0
 
2
 
! Отговори
Ш преди 9 години
Вариантите са два - личен мотив или някой от близко разположения катун.При толкова нанесени рани,може да се предположи първото.При случайност-второто.Факт е,че този, който я е нападнал, е познавал много добре навиците и, или пък е обитаващ тази неосветена и отдалечена пустош.Жалкото е, че един живот бе отнет по жесток начин.А по-лошото е,че няма да бъде открит извършителя /напр. случая със сестрите Белнейски/. А дори и да бъде открит, ще го пуснат та да напусне страната.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V TURTSIA POLITSIATA NAMIRA IZVURSHITELI NA UBIYSTVA,GRABEZHI SAMO ZA NIAKOLKO CHASA A V BULGARIA RAZKRIVANE NA PRESTUPLENIE OT POLITSIATA E POD VSIAKAKVA KRITIKA!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DA RAZLEDVAT I MAGAZINERA,SUPRUGATA I LYUBOVNITSATA NA MAGAZINERA KUDETO TIA E RABOTILA
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия тюфлеци нищо няма да направят....Честито ви поредно неразрешено убийство!
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 7мен ми е интересно с какво се занимава РЕАЛНО предишния и приятел? Какви слухове се носят за него, ако има такива и тн. Един от двамата знае нещо, което ако има умен следовател ще хване като следа...
24
0
 
5
 
! Отговори
паметник преди 9 години
Издигнете паметник на лобното и място.Издигнете паметник на жена, която държи в ръката си счупено сърце.Извикайте патриарха и го накарайте да АНАТЕМОСА ИЗВЪРШИТЕЛЯ и неговите съучастници.Направете го по телевизията. Ясно да се чуе АНАТЕМАТА.ЩОМ ПОЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ РАБОТАТА, БОГ ЩЕ Я СВЪРШИ.Махнете се от ринга. Един борец има и Той е непобедим. Той ще въздаде и всички ще бъдете свидетели.РАК да покоси виновника, виновниците!АНАТЕМА!
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В тази скапана държава с продажни управления лампа ще светне само след изгаснал човешки живот.Ако *** плащаха данъци щеше да има пари за лампи. Но тези *** пак щяха да ги чупят и да с подготвят терена за нощна "работа"
22
0
 
5
 
! Отговори
Honda-civik преди 9 години
Pitam vsi4ki ako tova ubiistvo be6e po jivkovo vreme Dali 6tqha da namerqt ubieca ?
21
0
 
3
 
! Отговори
ах, тия руснаци! преди 9 години
До Анонимен 32Да! Спомнете си как в Битиви Атанас Атанасов ни убеждаваше, че Петко Сертов бил ликвидиран от руснаците и тяхното КГБ или ФСБ, за да свалят правителството на Бойко Борисов. Това било руски комплот (не компот!) насочен против генерал-лейтенанта. Минаха 1-2 седмици и откриха Сертов в Гърция, а Атанас Атанасов изведнъж "забрави" (ееех,тая амнезия!) какво ни убеждаваше в разговор с Антон Хекимян по Битиви. Ако Битиви има архив, гледайте тоя разговор. Руснаците очистили Сертов!
20
1
 
9
 
! Отговори
до АГАТА преди 9 години
Чувал съм за кадърен лекар, адвокат, кранист, дърводелец, архитект и т.н..., но за кадърен полицай - НЕ! Може би има кадърни и от МВР (кат), но не сме ги виждали и чували.Кажи за някой!
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги, когато се налага да бъде отстранено неудобно на Москва правителство, се случват някакви непонятни убийства. Трупът се появява точно там, където преди дни са претърсвали, после портмоне, нам си кво. Фашистка Русия има специални части, обучени да вършат диверсии зад граница, след това се надува общественото мнение посредством купените от Путин медии и партии.
18
5
 
7
 
! Отговори
агата преди 9 години
Виж какво ще ти кажа мой човек недей слага всички полицаи под общ знаменател защото и от тях има кадърни и некадърни.Да не мислиш че е лесно хоп първият който изскочи да го набедят за престъпник,ами ако е невинен как мислиш че ще се чувства тоя човек!Полицията работи и са набедени няколко случая примерно,недей да слушате новините уж нищо не е намерено,пък може би набедения се следи за да докажи по-ясно гледат да направи някаква грешка и хоп да го преклещат.Тоя случаи няма да се остави ей така!
17
1
 
16
 
! Отговори
Смърт преди 9 години
При положение, че са нанесени 7-8 удара, това говори за личен мотив (95% вероятност) или ненормалник (5%). А тия наште полицаи / следователи направо са с 50 назад от истината. При всеки подобен случай в нормална държава се правят мащабни претърсвания, тука тия се напрягат само когато има рушвети.
16
2
 
17
 
! Отговори
Само бой ще ги.... преди 9 години
Събира се целия криминален контингент на околията,плюс етноса дето постоянно ходи с брадви.Примерно на стадиона.И бой,бой,бой.Поканват се гражданите да тренират или да си изкарват излишната емоция пребивайки задържаните.И постоянно ги питат,КОЙ?До два три дни, ще открият убиеца.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има намерена семенна течност във влагалището на Вероника, то значи най-вероятно е имало изнасилване
14
2
 
19
 
! Отговори
Баси полицията преди 9 години
Нашите полицаи не са физически сложени като в белия свят но за сметка на това приличат на състезатели по сумо и така плашат всички криминалнопроявени. Има си и предимства да си дебел, мързелив и ***.
13
0
 
22
 
! Отговори
Стоко преди 9 години
Ако това за ръкавиците и портмонето се окаже истина си е голям скандал. Какви са тези криминалисти? Това е една поляна , която трябваше до сега да е обходена поне няколко пъти.Това ли са ни експертите? На видеото от огледа днес един дебелак от тях едвам се сгъна за да стигне с шпаклата земята. Срам и позор.