Тежка катастрофа в Русе взе живота на 23-годишно момче

Не успял да излезе от горящата кола
29 мар 2015 17:22,
54

 Снимка: БТА



Младеж загина при тежка катастрофа на булевард "България" в Русе на изхода за София. Това съобщиха от полицията в града.

Сигнал за произшествието е подаден към 14,45 часа днес. Два автомобила са се блъснали, като единият от тях се е завъртял и се е ударил в стълб, след което се е запалил.

23-годишният шофьор не успял да излезе от горящата кола и починал на място. Возещата се до него 45-годишна жена, която му е майка, е откарана с линейка в русенската болница с контузия на глава и на крак.

На мястото на инцидента са били изпратени два противопожарни автомобила, които са загасили горящата кола.

Заради катастрофата участъкът е временно затворен за движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Русекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Goldbyrk преди 9 години
Тези стълбове убийци, вземат за пореден път голяма жертва. Преди години имаше още по тежка катастрофа, на кръстовището до училище Йордан Йовков. Минавал съм както тогава, така и сега на мястото на катастрофите и по стълбовете не си личи никакво сериозно ожулване или надраскване. Та именно в белите държави, това е решено със замяна на тези топузи, със доста по тънкостенни стълбове, които са достатъчно здрави заради самата си гемоетрия. Решението е доста евтино като за проблем от такъв мащаб.
20
0
 
0
 
! Отговори
Goldbyrk преди 9 години
Ще ви кажа следното. Без значение е, дали шофьора е карал добре или зле, след като държавата му е дала книжка. Няма значение дори, дали е бил със зимни или летни гуми и затова е изгубил стабилност. Няма значение, че самият участък е широк и прав и позволява да се развиват високи скорости, аз самият съм минавал от там с над 120. Просто такива неща се случват, без значение от конкретната причина. В някои по развити държави, проблемите се решават чрез правилно оборудване на пътното платно.
19
0
 
1
 
! Отговори
русе преди 9 години
До Momo3 ленти са на това място, три , ама пак се случват тия работи ...
18
0
 
0
 
! Отговори
gm преди 9 години
Кво стана с коментарите?
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това с фаровете си е пълна идиотия,каквото е и смяната на времето,но нали чиновниците трябва да си измият ръцете по най-лесния начин ..А,*** на пътя,няма да свършат и косата ви чака на всеки завой,на всяко изпреварване пък вие си мислете, че това не се отнася за вас.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
shteshe da izleze savsem normalno ako beshe karal po-bavno
15
1
 
13
 
! Отговори
ГМ преди 9 години
Ето още един се изака по темата междувременно... щото то само фаровете са електрически, и само те и единствено те "дават на късо" ... майко мила, и сигурно имаш 'вишо' и ти... ами по твойта логика, кво правим нощем? Може ли поне габаритите от едната страна да пускаме - хем ще свалим драстично разхода (!), хем няма да свети много, че да стане гоуемо КЪСО, ако се обърне колата... а?
14
1
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
темерут
13
3
 
24
 
! Отговори
ГМ преди 9 години
Смешковци, тоя 0.5% повишен разход заради фаровете ли ви е проблема бе? Що не мрънкате за нещо по-смислено? Примерно - що сега, при рекордно ниска цена на барел за последните 6 години, при нас горивата растат? Просто сте ***, глупав народ сме и това е - заслужаваме си съдбата. Крушките му били проблема...
12
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ИЗГОРЯХА ДВАМА НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ПРЕДИ ВРЕМЕ. КОЛАТА ИМ СЕ ПРЕОБРЪЩА ПО ТАВАН ИНСТАЛАЦИЯТА СЕ ПАЛИ ЗАЩОТО ФАРОВЕТЕ ДАВАТ НА КЪСО И ЗАПАЛВАТ ГОРИВОТО. ДОКАТО ОТКОПЧЕЯТ КОЛАНИТЕ ЗАЩОТО СА НАДОЛУ С ГЛАВИТЕ И ОРИЕНТАЦИЯТА Е ДОСТА ТРУДНА ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ.
11
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този го пишете загинал при пожар, а не при птп, защото въпреки ползването на животоспасяващи фарове, броят на загиналите се увеличава, а правешкия аграр лапка ли лапка.
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Pitam u vas nama li chovechina? Ne kolite zlobata ni ubiva zlobata
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами то всеки ден е така! Колко много старо желязоооо
8
4
 
4
 
! Отговори
хитрец преди 9 години
Пак някой загинал в катастрофа,нищо ново под слънчето
7
0
 
17
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Не е виновно момчето а ТЕЗИ които са му продали книжката за управление на МПС , в Германия е пълно с Сърби които притежават български лични карти естествено закупени от България за по 2000 евро
6
1
 
32
 
! Отговори
Momo преди 9 години
С сайта на bTV има повече снимки и малко повече подробности.Пишлемето тръгнало да изптреварва, но са завъртяло, ударило се в изпреварваната кола и после в стълба.Хората спрели и опитали да му помогнат, но безуспешно.Хубав път, две еднопочосни ленти... Като не умее да мисли никой не му е виновен.Да почива в мир!
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ujas za maikata :( ... karaite vnimatelno kolegi i kolejki 6ofiori
4
8
 
2
 
! Отговори
кали преди 9 години
Много тежък случай се разглежда в Русе !!! Много хубав случай !!!! Дано всеки си вземе поука !!!!
3
0
 
14
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
БЪМЗИТА ПРЕСЛЕДВАТ ЛИ ТЕ ОЩЕ БЕ ......... ХА ХА
2
1
 
16
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
Злобата ще те погуби