След Великден: 19 000 души без топла вода в Русе

Без топла вода остават 20 училища, 18 детски градини и болницата в града
30 мар 2015 15:00,
5
След Великден: 19 000 души без топла вода в Русе
Снимка: Reuters, архив

19 000 абоната ще останат без топла вода, след като "Топлофикация – Русе" обяви, че ще спре работа, съобщи изпълнителният директор на дружеството Севдалин Желев.

Това ще се случи след Великден, като без топла вода ще останат 20 училища, 18 детски градини, както и болницата в града.

Желев обясни, че през този период, в който "Топлофикация-Русе" няма да работи, ще бъдат извършени плановите ремонти, които се правят обичайно през юли и август всяка година.

Изпълнителният директор каза още, че служителите на дружеството няма да бъдат освобождавани. Само част от оперативния персонал ще бъде пуснат в платен отпуск.

"Имаме уверението на държавните органи, че в най-скоро време ще бъдат приети нормативните актове, които ще регулират излизането на "Топлофикация-Русе" на свободния пазар", каза още Желев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Joleta преди 9 години
Пореден некадърен директор. Как се прави профилактика на целия град и то с оперативен персонал в отпуск.Може да си намалите малко заплатите и бонусите, например.Интересно, софийския ТЕЦ защо не спира? Нямам думи! Думи нямам!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бяхте написали периода за който "спира работа", вместо да пишете глупости.
2
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Безсрамници! Къде е омбудсмана да ни защити правата от Герб!!!
1
1
 
5
 
! Отговори
... преди 9 години
Става въпрос за 19000 абонати, а не за 19000 души. Сред абонатите са болници, детски градини, училища, 2- 3- 4-членни семейства, така че пострадалите ще са много по-вече!