Моторист загина при катастрофа във Варна

Изгубил контрол върху машината заради високата скорост
26 апр 2015 12:20,
25
Моторист загина при катастрофа във Варна
Снимка: архив, Булфото

Моторист загина при тежка катастрофа тази нощ във Варна, съобщиха от полицията в крайморския град. Инцидентът е станал около 3,35 часа на един от централните булеварди.

Поради висока скорост водачът на мотоциклета загубил контрол върху машината и паднал на пътното платно, като с блъснал в стената на близкия подлез.

На място е загинал 41-годишеният водач, който е от Сливен. С опасност за живота е настанен в болница спътникът му - 27-годишен мъж от Варна.

В момента полицията разследва обстоятелствата, довели до инцидента, както и кой от двамата е карал мотора. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
приятел на 27годишни преди 8 години
Не пожелавам никому такава болка. А на злобарите ще кажа само едно някой ден и вие ще имате деца,внуци и прочие не забравяйте че и те ще имат своите желание поне едно от тях ще има страст към моторите тогава няма да сновете а и вие ще се молите както ние сега се молим за нашето момче за нашето приятелче да оживее. Не знаете каква е нашата болка.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, запуши си ушите! Как може да има толкова злобни хора ! Аз не толерирам в никакъв случай никой но не може така да злобее народа! Хора за мен това е трагедия не може да желаеш смъртта на някои и да казвате поне за донор става..На пътя да те е страх да стъпиш всеки ден катастрофа дали с кола или мотор и т.н Не се знае какво ще ни предложи живота утре .. Близки се молят на пострадалото момче, а други оплакват.. Приемайте болката на хората като своя !
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне единия донор е жив и става за части...
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте му задната гума... То е хубаво да си купиш мАтор, ама екипче, гуми, обслужване - някой от родните моторяги не им се дават пари за нищо освен за бензин и после - ама не можах да спра, ама то мотора..
14
1
 
10
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 8 години
С колко дицибела е ръмжал в тозинощен час?????
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЪБРАХА ЛИ МУ ОСТАТЪЦИТЕ ЗА ДА ГИ ТРАНСПЛАНТИРАТ НА НУЖДАЩИТЕ СЕ ХОРА? ТЕ МОТОРИСТИТЕ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ ОСВЕН ЗА ДОНОРИ!!
12
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако имаше акъл, нямаше да кара толкова бързо. Не го съжалявайте.
11
1
 
19
 
! Отговори
бай Шано преди 8 години
първо се оплакваме ,че не ремонтират улициите и после се оказва ,че не знаем да ги ползваме и жертвите продължават
10
6
 
4
 
! Отговори
Соца преди 8 години
Защо държавата не взима мерки?
9
1
 
19
 
! Отговори
Варненски преди 8 години
Снощи имаше престрелка и гонитба пак там в същия район. Няма ли да напишете нещо? Определено изстрелите бяха от две различни оръжия.
8
6
 
24
 
! Отговори
Варненски преди 8 години
Лятно време не може да се спи там. Ползват булеварда за писта, а ревът е огромен. Много пъти съм им пожелавал наум да се пребият някъде, за да не тормозят повече останалите. Новини като тази ме радват! Един безумец по-малко. Поведението им е абсолютно безотговорно към останалите. Дори нощно време по улиците има хора и автомобили.
7
6
 
7
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 8 години
Естествено, моторът е бил управляван от умрелия. Само че те не знаят , на какво дередже са почти всички главни улици във Варна и че се ремонтират. То да те е страх и през деня да си на улица във Варна , камо ли през нощта !!
6
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да мрът...пет пари не давам...***. Да мре и спътникът му.А ако бяха прегазили някого??? Нито цент толеранс за такива. Искам да знам къде ще е гробът му, за да се изпикая отгоре.
5
2
 
32
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Призив към всички мотоциклетисти, хора карайте по-бавно!!! Не си струва този риск от адреналина на две гуми
4
8
 
33
 
! Отговори
Бармалей преди 8 години
УжасТ! Сега всичките му карантии са станали на пихтия и нищо не става за експлантация...Момчета, карайте малко по-бавно, че поне едни бъбреци да се вкарат в употреба!
3
2
 
23
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Бог да ги прости!Не е за смях, но е неуважение към читателите да се пишат такива статии:Значи авторът на материала е наясно кой е водачът на мотора, а полицията тепърва ще го установява. Освен това, същия автор е наясно, че тяло блъснало се с голяма скорост в бетон приключва с живота, но пък класифицира това събитие като обикновен "инцидент", макар грамотните хора да го наричат катастрофа, като с това поставят човешкия живот на по-значително място в ценностната си система.
2
1
 
49
 
! Отговори
асдфг преди 8 години
Градските пътища не са магистрали... Не ги карайте тези мотори с 200 в градовете бе, хора... Ограниченията не са само за колите. Да почива в мир човекът!
1
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намерил е каквото си е търсил, добре че не е убил други хора