Отново бито дете - този път на 2 г. и в Търговище

Детето е с опасност за живота, не е ясно кой го е бил
3 май 2015 19:38,
45
Отново бито дете - този път на 2 г. и в Търговище
Снимка: архив, Булфото

Момиченце на 2 години от търговищко село е с опасност за живота в следствие на множестно наранявания, съобщава BTV.

Към момента не е ясно при какви обстоятелства са получени раните.

Първоначално момиченцето е настанено в болницата в Търговище с множество синини по тялото, а впоследствие заради тежкото му състояние е транспортирано до болницата във Варна. Извършена му е спешна операция. Детето е с опасност за живота.

Майката е на 22 години. От миналата година живее с 30-годишен мъж. Той е категоричен, че не е бил момиченцето, не вярва и майката да е извършителят. "По принцип се държи добре, понякога си изпуска нервите, виждал съм я да поплясква", разказва той.

От полицията обясниха, че детето е било прието в търговищката болница на 30 април, а на следващия ден е транспортирано във варненската Света Марина.

Проф. Виолета Йотова обясни, че момиченцето е с множество травми с различна давност, което буди съмнения.

По случая се води разследване от прокуратурата в Търговище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: детеТърговищебой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
2
 
! Отговори
бгмама преди 8 години
АкО някой иска да затрие собствената си семка ме боли по-малко отколкото ако пробва да затрие моята, капиш? Утре като вляза да раждам искам акушерката да знае, че ако косъм падне от главата на детето ми, ще гние по затворите! А опасност от това да пребия собственото си дете не съществува, така че случаяТ го чувствам по- далечен. И все пак, дано се оправи душичката, никое дете не заслужава подобно насилие
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде сега мамите да се организират на протест!Когато вчера спорех за акушерката, точно това имах предвид - не дали е виновна, а сеирджийския характер при тълкуването на събития, за които обективността е под въпрос, но меракът за лично правосъдие и правораздаване - бол.
26
2
 
10
 
! Отговори
men преди 8 години
А кой го е закарал детето в болницата ? Какво значи понаплясквала го ? Как пък все не е ясно кой го е направил ?? Аман ! Дано детенцето оцелее.
25
3
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Случаят с акушерката засяга пряко вашия етнос... Какво ще кажеш по въпроса? Колкото до пребитото детенце, дано се оправи скоро и намери дом в нормална среда...
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да не се окаже после , че полицията открила , че детето само си е причинило раните , и тия протестиращите пред Съдебната палата , за доживотна присъда на санитарката , където имало на следващия ден оток на бебето , не може някой да ме убеди , че някой ако бие зверски 4 дневно бебе , и няма да го убие , ще протестират ли и за това дете , което е заслужено , а тия намерили , кой да питат , дали го е била , после да не се окаже , че и тоя където живеел с майката и той също е бил детето
23
18
 
19
 
! Отговори
Бързо! преди 8 години
Хайде БГ-мамите под строй на протест-да искат смъртно наказание за мамата на това невинно дете и накърмят невинния ромски тати за успокоение...
22
6
 
22
 
! Отговори
ot UK преди 8 години
Не обръщайте толкова нещата за това дали са българи,роми или каквито и да са. Живея в Англия от много години и ви уверявам,че и тук е така,независимо от етноса. Просто има гадни хора,които си оставят децата да умрат от глад или ги пребиват.Има и бели, и черни, и азиатци такива. Но Господ гледа.
21
6
 
0
 
! Отговори
Плевнелиев преди 8 години
С тази Анархия в Хаоса, за щастие никога няма да се опра'им!
20
4
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
в тщ не живее НИКОИ само тук там дане кажем навсякъде забрадки на съвременен ЕЗИК имат нужда от антибиотик ...лекарство АК=47 да ссе приема три пъти дневно от лекар не о от мед сестра иии шааа саа оправият
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 22 "Еврейска фантастика".....Евангелието на Матея е християнска книга. Не сте християнин?
18
8
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Я кажи к'во пише там, че не всички сме любители на еврейска фантастика.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Евангелието на Матея пише какво следва.Не се шегувам,човешката природа не се е променила за 2 хиляди години.Логиката за края на света е желязна.
16
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко, което е създадено по времето на социализма в България, днес е откраднат или унищожен в 25-те години на демокрацията. Няма пари, няма надежда, хората полудяха... Какво следва?
15
3
 
9
 
! Отговори
яко преди 8 години
то ,*** да ти хвърли една гора бой го приемам за нормално , но не и като си на две години .
14
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
болна нация
13
14
 
36
 
! Отговори
БоСимеонов преди 8 години
Майки излязоха на протест с искане за доживотна присъда за акушерката. Изниква въпроса ако майка пребие детето си, е ли разумно да излязат всички акушерки на протест с искане на смъртна присъда за майката....
12
24
 
12
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Къде са сега тия,които искат смърт за Емилия Ковачева?
11
4
 
27
 
! Отговори
Таня преди 8 години
Тука няма нищо общо нито комунизма нито демокрациата ами манталитет интелигентност и грамотност.. интересно ми е на колко години е майката и кое подред и е това дете там е разковничето на проблема.Ако е някоя недоучила нямаща и основно образование на родила първото си дете на 14 а това и е 5то много ясно че няма вече нерви да гледа деца.
10
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом не е слушало ще го бият.
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без именаЯсно