Ново безумие на пътя: Стълб насред платното!

Нелепицата "се кипри" на пътя за трънското село Студен извор
Обновена: 4 май 2015 17:57 | 4 май 2015 14:57,
119
Ново безумие на пътя: Стълб насред платното!
Снимка: Facebook

След асфалтираните дървета във Видин и Харманли, ново безумие потресе потребителите на социалната мрежа.

Стълб "се кипри" насред новоизградено пътно платно. Дървеният кол стърчи на пътя за Музея на киселото мляко в село Студен извор.

Нелепицата уловила Ралица Згалевска. Възмутената жена публикува фрапиращия фотос в личния си профил във Facebook, а към него прибавя текста на мейл, който изпраща до община Трън, Агенция Пътна инфраструктура и Министерството на регионалното развитие и благоустройство.

Още по темата

"В съботния ден (2 май 2015 г.) със семейството ми се разхождахме из района на Община Трън, отидохме и до Музея на киселото мляко в Студен извор. На пътя - очевидно новоизграден - малко преди да стигнем до музея видяхме да стърчи стълб.

Из целия район настилката на пътищата изглежда новоположена, но липсва маркировка. Това ни кара да предполагаме, че дейностите все още не са приключили и този стълб няма да остане така, а ще бъде отстранен във възможно най-кратки срокове, тъй като е предпоставка за пътнотранспортни произшествия", пише Ралица.

Жената получава неофициален отговор от служителка на общината, който гласи следното: "Стълбът ще бъде преместен. Тъй като това е съоръжение на ЧЕЗ са пуснати необходимите документи за преместването му, но процедурата е много бавна. Моля да имате предвид, че строителството все още не е приключено!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лош Фотошоп !
91
2
 
1
 
! Отговори
Ъъ преди 8 години
Писачите и снимачите са абсурда в тази новина!Някой случайно да си е помислил, ако има с какво,каква е причината стълба да се озове, на крачка а не "на средата"на платното?Защото със сигурност има логична причина но се иска акЪл,които за съжаление много малко хора притежават!
90
1
 
1
 
! Отговори
Николов преди 8 години
Българите са най тъпата нация!Сеирджиите, снимат за слава а другите коментират.Какво променяте - нищо!
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойкова магистрала!Бати Бойко бъзо да реже лентичката!А утре ремонта!
88
0
 
5
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 8 години
ЕРПтата са много чевръсти, когато трябва да ти вземат парите или да ти спрат ел.ток!! А иначе са много бавни, когато трябва да свършат нещо обществено полезно!!
87
0
 
3
 
! Отговори
мантинела преди 8 години
да турят мантинела,щот ако занесе някой отива праву у дерето.
86
0
 
1
 
! Отговори
лека нощ преди 8 години
Пичои,легай те си при жените,стига сти чатели,ай ЧАО..от стълбъ..ЧАО...
85
0
 
1
 
! Отговори
от стълбъ преди 8 години
Защо дават Милен Цветков на запис.искам да е както преди на живо ..да има телефони ,за да можем да се обаждаме.Моля кажете на нова тв ,да е пряко излъчването на предаването .Алиовююю
84
0
 
1
 
! Отговори
до аноним преди 8 години
Що бе Карлуково.Кой е правил асфалта и този участък под коя юресдикция е .тва е въпросът ми.
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до стълбъМирише ми на Карлуково!
82
1
 
2
 
! Отговори
до стълбъ преди 8 години
Стълб,под коя юресдикция си оставен на пътното платно.И кой има интерес от некъв стълб.Н еви ли мирише на конспирация с цел омаскаряване на управляващите.То така се тръгва ДНЕСКА СТЪЛБ УТРЕ ЧЕРВЕНИ БАБИ НА ПЛОЩАДА.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Така е -нищо ново"Комунистически капитализъм" няма освен в лудниците!!! Все едно да ми говориш за дървено желязо. Тое същото. Или е желязо или е дърво. Твърде далече стигнахте в инсинуациите. Но какво да се чудя на хора, които изобретиха и "трети пол" Навремето нещата бяха строго определени. Или си мъж или си жена. Тия третополски истории пак капитализма ги измисли. Не виждам никакъв комунизъм у нас. Къде са държавните фирми, единните държавно определяни цени в магазините, държавните банки?
80
0
 
5
 
! Отговори
сечено преди 8 години
Ей така се прави държавен преврат.със стълб в/у платното.ся да сме честни..Така ли не мина некой патрул от полицията за да сигнализира че има там стълб,на новият асфалт.4 дни е стоял стълба там ,така ли полицията не го е видяла ,а чак когато го дадоха по новините го обезопасиха.Мърлячи,нарочно го правят ,щот Бойко управлява.Колко още номера ще му скроят тез ***.
79
2
 
6
 
! Отговори
Така е -нищо ново преди 8 години
Поредното безумие на "комунистическия --капитализъм"....със под-под-под-изпълнителите на "специалистите Партията"---от "попътно строителство"..!
78
5
 
6
 
! Отговори
нищо ново! преди 8 години
Поредното безумие на капитализма! Няма да е последното! Обаче.
77
0
 
5
 
! Отговори
...ха,ха,хаааааааааа преди 8 години
...такива са всички "пътища" към КОМУНИЗъМА---затова се стига трудно до него....!
76
0
 
13
 
! Отговори
жестоко преди 8 години
Върха на строителната мисъл в България!
75
0
 
7
 
! Отговори
до 87 преди 8 години
И не е ли редно фирмата преди да се ангажира със срокове да огледа трасето и да има представа какво да очаква? Според мен не ние, а цялта ни държава барабар с фирмаджиите не разбират от строителствто, защото безмието е налице и затова не са виновни обикновените хора.
74
0
 
4
 
! Отговори
до 87 преди 8 години
така че да кажеш "не е болка за умиране" е безотговорно в случая, защото ако някой се затрие, едва ли енергото или някоя институция ще поеме отговорност, а дори и да поеме умрелия няма да се върне. Това е безумие и да казваш просто да караме в другата лента е нелепо да не кажа друга дума. И това няма нищо общо със строителството. Просто не е нормално заради някой лев неустойка да се стигне до смърт на пътя.
73
0
 
4
 
! Отговори
до 87 преди 8 години
дори и така да е, това не е нормално и не ние не разбираме от строителство, а нещо в държавата е сбъркано, защотот не можеш да ме убедиш, че това е възможно да се случи в Германия например. Когато се договарят сроковете примерно, трябва да се имат предвид подобни неща. Значи или в самия договор нещо куца и е пропуснато, или някоя държавна институция не си върши работата. При всички положения това не енормално, защото най-малкото е сериозна заплаха за здравето иживота на хората.