Депутат откри портмоне с пари, издири собственичката му

Искрен Веселинов от ПФ зарадва фризьорка от Русе
25
Депутат откри портмоне с пари, издири собственичката му
Искрен Веселинов. Снимка: Facebook

Роден депутат намери портмоне с пари и го върна на собственичката му, след като я откри през социалните мрежи. С постъпката си представителят на Патриотичния фронт Искрен Веселинов разчувства фризьорка от Русе, разказва историята bTV.

"Всъщност аз не разбрах, че съм го загубила до последния момент", разказва Петя Гочева, която е изтървала своето портмоне на улицата.

За нейно щастие портфейлът е открит от Искрен Веселинов, който вижда, че вътре има голяма сума пари, снимка на жена, но не и лични документи. Затова решава да пише за случилото се във Facebook.

"Искам да благодаря на всички, които го споделиха това нещо. В рамките на 40-50 минути, след като го пуснах на стената си, вече знаех коя е жената”, казва депутатът, който определя постъпката си като напълно естествена.

"Мен лично ми се е случвало два пъти да си губя документи с пари и да ми ги връщат хората. И искам да благодаря на всички тези хора, които го правят", заяви пред телевизията Веселинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си", се казва в БИБЛИЯТА. Иначе , дупе да ви е яко, чорбаджии!
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дами, мадами и гупуджи, менкаме портмонета вса Тюх, бре, подписка за преименуване Волгоград на Сталинград. После ЧК,Гулаг и прочие благини за чорбаджии и турци.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изпуснах 2 лв. в тото-пункта. Женицата зад мен го настъпи. Стана ми жал за нея.Какви пълни портмонета, какви депутати, какви фейсбуци..За пет лева ще ви заколят.Фризьорка и депутат, едно време имаше овчар и пастирка свирят на арфа.Боже, Исусе, спаси душите им - вБелене ще се бият за жаба и смок, същите фризьорки и дупедади.
13
2
 
8
 
! Отговори
8 преди 8 години
ЯВНО ЗА ДЕПУТАТ ТОВА Е ТОЛКОВА НЕОБИЧАЙНА ПОСТЪПКА,ЧЕ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА ЩЕ НИ Я РАЗКАЗВАТ!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Патриотичния фронт изключи депутата Искрен Веселинов за уронване престижа на партиите и несъобразяване с *** антлантик- юдейски ценности.
11
3
 
3
 
! Отговори
PR преди 8 години
Евтин и елементарен ПР.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я вземете го канонизирайте за светец. Вече няколко дни тази новина не слиза от сайта.Просто брадяса.
9
7
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Моля ви се, махнете този *** от снимката! Развалихте ми закуската.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжа!
7
1
 
27
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Аз загубих преди 2 години чантичка с точно 5500 лв.Парите бяха за наема на нает от мен обект.Осъзнах за загубата си след часове.Тръгвайки по следите си обратно да си търся парите попаднах на ресторанта в който обядвах по рано през деня.Попитах дали случайно са намирали моята черна чантичка ,отговора беше положителен ,без да се замисля момчето което беше мияч в заведението.От тогава намирам 2-пъти портфейли с по над 1000 лв и двата пъти ги връщам без да се замислям.
6
1
 
12
 
! Отговори
Дедо Мито преди 8 години
Загубени хоpа Баpем pазбpахме, че имaло и такъв депутат
5
14
 
15
 
! Отговори
СИД преди 8 години
Какъв подвиг, какъв пример! Да му се даде орден "Стара планина"! Новина. Наградете днес.бг, че първи извести страхотната новина, имаща значение за световния мир. Браво!
4
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички от Националния фронт за спасение на Бойко са честни и коректни персони. Лидерът им Валери Симеонов Винкела е коректен и честен бизнесмен. Оня Каракачанов пък е македонец ама от ресенските македонци.
3
4
 
21
 
! Отговори
чудя се... преди 8 години
Чудя се кого да оплюя сега с коментарите си - депутата, жената, Бойко Борисов (него по принцип), международното положение или българите изобщо.А може и всички!Ще помисля малко по въпроса и после ще запретна ръкави и ще почна!
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bravo imalo i svestni hora v NS
1
0
 
44
 
! Отговори
дслогъз депутат преди 8 години
Да му се намерят кусури и да се изгони от парламента веднага. Това е уронване на авторитета, на доказали се крадци и мошеници. Трябват ни хора, да отричат като бисеров на разпит.