Сложиха "легнали полицаи" в почернено Яхиново

Кметът на Дупница иска общината да даде пари за пострадало момче
6
Сложиха "легнали полицаи" в почернено Яхиново
Снимка: Булфото, архив

Две повдигнати пешеходни пътеки и "легнали полицаи" на две места са изградени на главната улица в дупнишкото село Яхиново, където стана тежка катастрофа, отнела живота на петима души.

Инцидентът стана на 10 май, когато 19-годишният шофьор блъсна колата си в електрически стълб и помете хората, стоящи на тротоара.

Още по темата

След това транспортната комисия в община Дупница реши да постави пет изкуствени неравности - три в началото на селото, в края и на мястото на катастрофата, а другите две ще са в съседните села на същия път.

Кметът на Община Дупница Методи Чимев пък е внесъл предложение до Общинския съвет за включване в кампанията по набиране на средства за лечението на 16-годишният Милчо, който пострада при катастрофата в Яхиново и продължава да е в тежко състояние в "Пирогов".

Предложението ще бъде разгледано на заседанието на съветниците на 29 май, уточниха от общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе те и изправени полицаи да сложат, когато отсреща има пиян и залян джигит, няма как да го спреш.
5
1
 
2
 
! Отговори
Stoyan преди 8 години
След дъжд - качулка!!!
4
1
 
4
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Честно казано и аз съм против легналите полицаи, но не за друго, а защото не са маркирани както трябва.На много места ги правят от асфалт с малко боя отгоре, ама след година от боята няма и спомен и както си караш и можеш да си рразбиеш зъбите във волана като подскочи колата.Всичко в България се прави колкото да се замажат очите и да кажем, че работи.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В този край до границата всичко се прави на юнак. А що е юнак все е л...о казва народа и е много прав. Народната оценка и мъдрост са велики! Докато не им се промени манталитета ако ще на 10 метра да сложат препятствия все тая. В главите им трябва да монтират по един лигнал полицай.
2
9
 
5
 
! Отговори
Баровец с БМВ преди 8 години
*** как мразим легнали полицаи! С истинския човек мое се разбере, ама на тая тъпотия кой я измисли че му чупим кофата де го набарам!
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКТО ВИНАГИ В ТИКВОЛАНДИЯ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ СЛЕД КАТО СЕ ОБЪРНЕ КАРУЦАТА. ДОКОГА БЕ ДРУГАРИ ТИКВАРИ???