Пътен ад във Варненско, трима загинаха

Шестима са ранените при тежката катастрофа
Обновена: 22 май 2015 16:38 | 22 май 2015 15:05, Екип на Черно море
46
Пътен ад във Варненско, трима загинаха
Снимка: БулФото

Трима души загинаха на място след тежка катастрофа между лек автомобил и микробус край аксаковското село Долище. Ранените са шестима, съобщи Информационна агенция "Черно море".

Инцидентът е станал след 13 ч.

Загиналите са две жени и един мъж, млади хора на възраст между 22 и 32 г., каза за "Черно море" директорът на спешния център във Варна Мая Рашева.

Единият от пострадалите е в тежко състояние. Към момента се знае само, че сред ранените е шофьорът на лекия автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
всеки ще си плати преди 8 години
каквото си посял, това ще жънеш !
27
0
 
4
 
! Отговори
69 преди 8 години
Приликата между секса и шофирането е, че всеки мъж се мисли за най-добър..... За съжаление обаче самооценката не винаги отговаря на реалността и лошото е, че страдат невинни.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре е че няма пострадали хора
25
0
 
2
 
! Отговори
СЕЛЯНДУР преди 8 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕДРИЧА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОИНА
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей коня, има поговорка - веригата е здрава, колкото е здраво най-слабото и звено! Значи и най-големите "майстори" карат толкова, колкото разрешават по-неуверените! Всички, повтарям всички, трябва да се съобразяват с всичко на пътя! И още една поговорка: По-добре 15 минути по-късно, отколкото 40 години по-рано!
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на кайма са станали
22
4
 
16
 
! Отговори
до кон преди 8 години
Удоволствие, което завършва в канавката. Ако знаеш, че днес точно ти ще пострадаш, ще си готов веднага да станеш магаре и ще престанеш да бъдеш кон. Хората не се притесняват от тези, които не могат да карат, знаят си възможностите и се съобразяват с тях, а с ей такива удоволственици като теб. Защото каквито и способности да имаш, все ще дойде мига, когато ще се озовеш на автомобил и ситуация, които ще са над удоволствията ти.
21
7
 
15
 
! Отговори
Майор Костов преди 8 години
Само да кажа на *** дето вият срещу фаровете:Ами наистина по селата масово се кара с изключени фарове и повредени светлини/стопове и т.н.Никой не спазва правилата. Точно както не се спазва и забраната за тютюнопушене масово в провинцията. Всичко е въпрос на манталитет и възпитание. Масово се мисли в стил "правилата не са за мен", масово се преминава на спуснати бариери на ЖП прелези. Е какво очаквате - подобни катастрофи са си напълно в реда на нещата!
20
11
 
7
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Карането на автомобил е необходимост и удоволствие. Конструктивно ограничение до 90 е по-логично. Не знам, откъде някой е измислил 80. От друга страна, такова ограничение е голяма глупост, защото пречи на бързото придвижване на можещите го хора. Има си специални пътища за 140 и дори без ограничения. От несвързаните брътвежи по-долу разбирам, че трябва да се равняваме по хора, които не могат да управляват автомобил - абсолютно незначително малцинство, което знае да пише - това са инвалиди.
19
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както не могат един образован и един неграмотен да работят в един бранш, така не може един автомобил на 20 години и 50 к.с. да се движи в един път с нов автомобил 150 к.с. Конструктивно МПС трябва да се произвеждат така, че да не развиват повече от 80 км/ч. Дори да се забранят и се даде приоритет на ж.п. и инвестиции в транспорт, както санирането. Щом може да се лепят изолации без пари, защо да не се транспортират хората без пари. Крайно, но ако знаете че ще изтрепете вие, ще тръгнете и с магаре
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лека им пръст!
17
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както не може всеки да притежава оръжие, така и не всеки трябва да притежава автомобил.Както не на всеки дават дълго оръжие, така не на всеки се полага да управлява мощен автомобил. Едно време хората са били по умни и са разбирли, че това е специфично умение и шофьорите са били почти военизирани. Сериозна подготовка, имали са и униформи, едни такива пуловери, голфове и каскети. И помощник, който учи занаята. Да върти манивелата, да сменя гуми и да го му загрява майстора врата, докато не влезе в
16
4
 
70
 
! Отговори
do 11 преди 8 години
Какво ти е виновна държавата? Сложили са ти знак СТОП. Държавата ли да ти натисне спирачката? Тези крака и тази глава за какво са ти?
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми пич , и аз ме е страх да карам извън града ! Ако засиля , ще ме заснеме камера и 200 лв. Глоба , ако намаля ,някой *** с бмв ме притиска отзад ! Ако засиля, ще вляза в дупка и вече 5 гуми съм пукал , 3 пъти тампони сменяме , джанти изправях 1283838382 лева дадох за ремонти , ако намаля някой ТИР тръгва да ме изпреварва и ще претрепе отсрещните ...ай си...тир бе !
14
1
 
49
 
! Отговори
GT преди 8 години
Обзалагам се, че тия във Волвото са от една малцинствена група с културни особености. Да не спреш на знак СТОП?! Напълниха се с книжки и масово почнаха жестоките катастрофи. Книжките им са като ТЕЛКовете им - купени и фалшиви. Преди време един от тях пак из варненския край не спря на знак СТОП и имаше 6-*** потрошени. Как може да се дават книжки на такива?! Все едно да дадеш на агресивен психопат АК-47.
13
5
 
25
 
! Отговори
FR преди 8 години
До Анонимен 12Така си и караме. На междуградско най-много с 50 км/ч, понеже заобикаляме дупки, а и не знаем кой *** ще ни отнеме предимство или ще реши на завой без видимост и на непрекъсната маркировка да изпреварва срещу нас. Няма да ти обяснявам каква колона става зад нас и какви клаксони. Даже аварийките пускам понякога. Така ще е като живея сред ***, които не спазват елементарни правила.
12
48
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Провинциалистите са като нинджи по пътищата.Хубавото че се самоизтребват с добро темпо.Е, може и някоя и друга странична жертва да падне но в името на доброто (самоизтребването на провинциалните ***) ще го приемем с усмивка.
11
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАРАЙТЕ БАВНО БЕ *** ТАКИВА !
10
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ще е, докато няма държава! Това просто са резултатите и последствията от криворазбраната и натрапена ни "демокрация"! Свиквайте!
9
2
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
И пак млади хора...... Добро бъдеще ни очаква!!!!За какво ни е война, ние и сами се справяме доста добре.....