4-годишната Теди спонтанно изтичала към Борисов

Бащата на детето е разочарован от негативните реакции на хората
Обновена: 23 май 2015 11:59 | 23 май 2015 11:49, Веселина Йорданова
342
4-годишната Теди спонтанно изтичала към Борисов
Премиерът и малката Теди. Снимка: Facebook

Снимка, на която премиерът Бойко Борисов вдига и целува 4-годишно момиченце от Бургас, предизвика много негативни коментари в социалните мрежи.

В предаването "Тази сутрин" на bTV бащата на 4-годишната Теодора – Румен Асенов, коментира, че е много разочарован от реакциите на хората.

Той опроверга твърденията, че е накарал момиченцето да отиде при Борисов по време на посещението на премиера в града тази седмица.

Детето спонтанно се затичало към него.

Текстът под снимката "Премиерът прегръща бъдещата кметица на Бургас” е шега, каза още бащата.

Румен Асенов призова да престанат спекулациите около тази снимка, защото влияят на детето.

Той уточни, че не е член на ГЕРБ, но гласува за партията на Бойко Борисов, защото е доволен от кмета на Бургас Димитър Николов и това, което той прави за града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
3
 
3
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Нормално е 4- годишно дете да изтича към Буда. Децата харесват палячовци.
176
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко тиквата се учи от *** му началници на педофилия
175
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така се получава, когато бащата на детето постоянно следи за "изявите" на Вожда и го боготвори. Нищо странно. Нарича се промиване на мозъка.
174
3
 
6
 
! Отговори
Димитър Петров преди 8 години
Искам и мен така, чичко ББ, искам и мен!
173
3
 
8
 
! Отговори
Митко преди 8 години
Мамоо мамоо стига ми пуска тоя чичко,искам си Лека нощ деца!
172
7
 
5
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
Още Гошо Тарабата (известен като вожд и учител на целия български народ) непрекъснато се снимаше с едно момиченце на коленете си. Май че се казваше Нушка.Така че нищо ново не показва мутиралият комуноид Рапона.
171
3
 
2
 
! Отговори
1111 преди 8 години
Не позна, не ползвам *** сайтове като фейсбук :)Не се оправдавай, от всяко твое изречение лъха същността ти, спокойно, няма как да разбереш разликата между себе си и Хората.
170
3
 
4
 
! Отговори
до 243 преди 8 години
мале колко си ,,оригинален,, фейсбукар. :D Добре че нямаше бутонче ,,харесва ми,, под коментара ти да ти чукна плюсче. Извинявай ако си се почувствал обиден, но ако не си на моето мнение това те прави от другия тип хора. Хах *** :)
169
4
 
1
 
! Отговори
1111 преди 8 години
До qwertyКогато те чета имам усещането, че и за себе си пишеш! Особено последното изречение
168
8
 
16
 
! Отговори
qwerty преди 8 години
егати изрудите които живеят в България, имам чувството че турците са убили през тия 500 години всичко хубаво там. То не бяха нарицания за педофил и завистливи коментари за бъдещето на издигането на детето то не беше чудо, народе научи се да виждаш красивото пред лошото и тогава търси развитие и прогрес. Направо не може да повярвам какви буклуци живеят в тая държава.
167
11
 
7
 
! Отговори
k преди 8 години
KAKVATO CELYVKATA TAKOVA IYPRVLENIETO NA TIKVATA -GROZNO.
166
11
 
19
 
! Отговори
Човек преди 8 години
Преди доста години циркулираше във вестниците и телевизията тогава една снимка с Георги Димитров и малко момиченце в ръцете му.То станало голямо и после талантлив режисьор в БНТ.ПЪЛНА АНАЛОГИЯ..Сега канят баща му в телевизиите.Да използваш детето си за да получиш 5 минути слава..............не.Не приемам.
165
3
 
12
 
! Отговори
Берличанин преди 8 години
Този, анонимник, който е оставил множество коментари с насоченост педофилия, е или някой извратеняк, или не си пие хапчетата редовно, но поне пише на български, ... Честит 24-ти Май!
164
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бургас кмета му и прочие нямат никакво значение в случая.Тук става въпрос за един баща,в случая бургазлия,който подтиква детето си да скочи в прегръдките на диктатора,само и само да получи известност.Всички диктатори по света от край време обичат да се снимат с малки дечица.Тук въобще не става въпрос за педофилски действия.Този горе не е педофил,той е самозабравил се селски тарикат,изживяващ се като богоизбран.С типичното си просташко-веселяшко,живковистко говорене печели симпатиите на простака.
163
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брадясал дядка, не боцкай детето по бузката.
162
3
 
16
 
! Отговори
Баба Мара преди 8 години
Я, каква хубавка сладуранка, и при мен да дойде и аз ще я цункам. Децата са чисти душички. Само незнам дали бащата на всяко дете целунато от премиер се кани в телевизионни предавания. Това малко нагласено ми се вижда или си търсят тема за губене на време
161
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в този форум един се е разюздал и разстрастил след "мокри" педофилски сънища на тема педофилия. К'во занимаваш останалите с болния си мозък
160
16
 
18
 
! Отговори
Малееее преди 8 години
Ако чете човек коментарите ще реши, че в психиатриите са пуснали интернет. Какво толкова е станало не ми е ясно. Целунал някакво дете, на което може да е дядо. Да го беше спряла охраната щяхте други глупости да бълвате и да питате що не се е снимал с него. Болни мозъци. Не знам как спите изобщо. То вярно, че не е малка безработицата, ама...
159
8
 
14
 
! Отговори
шико преди 8 години
Гърбави мафиоти. Затвор за Вас!
158
1
 
22
 
! Отговори
Ала-Бала преди 8 години
Спомням си една снимка на Сталин, точно в тази поза!