Абитуриенти в Бургас отиват на бала си с автобус

Инициативата е във връзка с безопасността на пътя
24 май 2015 13:50,
12
Абитуриенти в Бургас отиват на бала си с автобус
Инициативата се проведе и миналата година. Снимка: Булфото, архив

Зрелостниците от английската гимназия в Бургас отиват на бал с автобус. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Младежите ще празнуват завършването си в курорта "Слънчев бряг". До там ще се придвижат с транспорт, предоставен от общински превозвач.

Инициативата "На бал с автобус" бе обявена преди около месец и е във връзка с осигуряване на безопасността на абитуриентите по време на баловете и шествията за 24 май.

От общината призоваха всички останали зрелостници, които ще ползват лични автомобили, да бъдат внимателни на пътя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо на снимката се вижда Гимназията за романски езици, а не Английската??? Ех, ***, ***....
8
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Финал на Шампионската лига, Албена, ехххх Албено, къв дъжд ни пра.... хубави хора, хубави емоции.
7
2
 
10
 
! Отговори
1964 преди 8 години
Абсолютно НЯМАМ тъга" по ТОТАЛИТАРНИЯ соцрежим"! Спомням си, че ни чакаше автобус пред училище, защото балът беше на Златни пясъци.А имахме красиви рокли и манта'( леки палта'), тънки токчета, момчетата-костюми.Сегашните млади са на по-високо ниво, трябва да съзрат, че да "изстискаш родителите си" за една вечер е ГЛУПАВО. А после?Бъдете умни, философи за дрехи, храна, ежедневие!Бъдете практични!( дълги години дрехи, обувки от абитуриентската вечер ми бяха официални.И досега нося абсолвентскат
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1998ма - и ние бяхме с автобус, сбор в двора на училището и от там с автобусите и към хотела... Не виждам смисъл от излишни гъзарии - тинейджърски хормони+ адреналин + алкохол+ кола - изобщо не трябва да се смесват!
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди доста време в София по същия начин се ходеше на бал- До училище всеки ходеше със собствен транспорт. В училищния двор беше купона на радостта и от там с автобуси се отиваше на мястото на празненството / зала България или Универсиада/. Нямаше ги тези фиести по улиците с предпоставки за произшествия. Защо не го организират пак така? Ето един добър пример от Бургас.
4
2
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Аз 94г. С Камаз 5111 бял самосвал.... Голям Цирк беше като му надух Тробите....Хаааааа Незабравим бал беше..... Ех.......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1999-та си бяхме наумили да ходим на Охридското езеро, а тогава стана войната и се задоволихме с Боровец. Як купон в автобуса от Варна до Боровец, а после 3 дни бяхме там. Голямо пиене и е.ане падна с други курсове в хотела. Незабравими мигове.Много по-яко е да тръгнеш да пътуваш с автобус с целият ти курс и да започне забавата още тогава.
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние преди десет години в Бургас, също ходихме на бал с автобус до Слънчев бряг. Нищо ново не е , но все пак дано все по-често да се случва.Пък и да ви кажа, в автобуса си е също много забавно :)
1
7
 
21
 
! Отговори
rainbou1 преди 8 години
Нищо ново - преди 20 години пак отидохме с автобус на бала :)