Плажният сезон в Бургас - открит, чадърите - безплатни

5 спасителни поста ще бдят над почиващите
1 юни 2015 10:10,
20
Плажният сезон в Бургас - открит, чадърите - безплатни
Снимка: архив Булфото

Днес се открива плажният сезон в Бургас, съобщават от общината в града.

От Община Бургас, стопанисващи Централния плаж, обещават много удобства и приятна почивка на туристите. Плажуващите ще могат да използват напълно безплатно 250 чадъра и 150 шезлонга.

От началото на следващия месец на ивицата ще заработят 5 спасителни поста. Те ще бъдат обслужвани от 10 спасители и един старши спасител. Заедно с тях е осигурено медицинско лице и необходимата апаратура за оказване на помощ при инциденти. От месец юли броят на спасителите ще бъде увеличен на 15 души, което ще гарантира пълното обезопасяване на ивицата през най-натоварените летни месеци.

Плажът ще е оборудван и с нужния брой душове и съблекални. На всички входове ще има разположени санитарни възли. Ще бъде осигурен свободен достъп за хората с увреждания.

До момента са направени две дезинфекции, а през тази седмица ще бъде извършено цялостно почистване на плажната ивица.

Спортът присъства осезаемо и през този летен сезон на тази локация. Централен плаж ще има 2 футболни, 2 волейболни игрища, както и два терена за плажен тенис. На тях ще се провеждат различни състезания от календара на Община Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Vasil преди 8 години
До KOM6IATAI ne samo Antalya, na vsqkude te chakat s uvajenie, samo ne i v Bulgaria.
16
0
 
2
 
! Отговори
KOM6IATA преди 8 години
4isto more , strahotni hoteli , super obslujvane , super hrana , mnogo zabelejitelni mesta. Uvajaemi kom6ii , ANTALYA 4aka Vas ! Pozdravi !
15
1
 
0
 
! Отговори
селски тарикат преди 8 години
Та къде казваш няма пречиствателни станции, че ми е много интересно? На Марс? Щото в България определено има и то новички и доста по-модерни от много други места в Европа.
14
1
 
21
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
СЛЪНЧЕВ БРЯГ - СЕЗОНА ОТКРИТ!!!ЧАДЪР - 8 ЛВ. ШЕЗЛОНГ - 8 ЛВ.НЯМАШ ОТКЪСНАТ БИЛЕТ, НЯМАШ ФИСКАЛЕН БОН, НЯМАШ НИКАКЪВ ДОКУМЕНТ, ЧЕ СИ ПЛАТИЛ НА *** СЛУЖИТЕЛ БЕЗ УНИФОРМЕНО ОБЛЕКЛО С ОТЛИЧИТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ НА ФИРМАТА В КОЯТО РАБОТИ И КОЙТО САМО ОТБЕЛЯЗВА НЕЩО ВЪРХУ ЕДНО ЛИСТЧЕ...ЗДРАВЕЙ ЛЕТЕН СЕЗОН - ЕЛАТЕ НА ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ - АМА ДРУГ ПЪТ!!!
13
0
 
18
 
! Отговори
бай Фройдьо преди 8 години
На български морски курорт се ходи по два пъти в живота. Първия път за да разбереш, че не си струва и втория път за да се убедиш, че не си струва ! След това вече става въпрос за патологичен мазохизъм !
12
0
 
14
 
! Отговори
Men преди 8 години
Докато за бг хотелиера клиентите са мрънкачи няма да видят туристи. Никой не иска да се къпе в кафяво-жълтата пяна, за която всяко лято обясняват, че е от водорасли. Интересно преди 15-20 години водорасли явно е нямало и водата беше бистра.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До _Докато ТИ си там БАТКА, все ще сме НЕДОВОЛНИ !Заради селски тарикати като теб не ходя по български морски курорти ! Не знам дали поради липсата на пречиствателни станции, или заради тъпите ви мутри, но ТАМ се късам да повръщам !!!
10
0
 
4
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ до АнаЛи преди 8 години
Спокойно, в мрежата се води и търговска война, не само хибридна.
9
3
 
8
 
! Отговори
_ преди 8 години
Ела да видиш сега мрънкачи - чадърите били платени, те недоволни. Чадърите били безплатни, те пак недоволни.
8
2
 
7
 
! Отговори
до млад зоолог преди 8 години
Л**** се наричат, не знам дали стават за наторяване на водорасли
7
2
 
10
 
! Отговори
АнаЛиз преди 8 години
пуска се новина , че ще има 250 безплатни чадъри , 150 безплатни шезлонга , безплатен нет и пак камара недоволни.Това си е някакъв вид болест явно , не е балкански синдром , защото и сърбите и македонците си хвалят и езерата и планинските подобия на курорти , защото са националисти до костите , само българите все нещо не им харесва ...Румънците се скъсват да идват на море в България , обаче ако питаш българите в Румъния е 10 пъти по хубаво и там нямат корупция - новия мит
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До туристМиналата година ходих на почивка в Турция ол инклузив. За мен беше леко разочарование, защото този тип почивка е нещо като пионерски лагер. Но, повярвай ми там такива кючеци и маанета, каквито кънтят по нашите курорти /подчертавам бях в Турция/ не чух.
5
2
 
8
 
! Отговори
bros преди 8 години
Друго си е да си мрънкач! Поздрави от Китен!
4
5
 
11
 
! Отговори
турист преди 8 години
Да отида на почивка на българското черноморие е все едно да се върна при старо гадже, което мноооого ме е разочаровало. Дори и да е "чисто нов човек" лошите спомени горчат. Каквото и да правят ТЕ изгониха българските туристи с мръсотия, кражби, лоша храна и вездесъщата и повсеместна ЧАЛГА. Късно е либе за китка !!!
3
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Безплатен е чадъра дето си го нося.Няма място къде да го забия обаче от концесионерски чадъри!Водата е замъресена и ако не си се къпал в септичната си яма,първите 7 дни повръщаш и имаш разстройство.В заведенията намръщени сервитьори ти сервират затоплена храна в микровълновата.Места за паркиране няма,а и да има са платени.Друго си е в Гърция!
2
5
 
26
 
! Отговори
млад зоолог преди 8 години
В нашето море има много водорасли, медузи и едни водни буболечки, които много ме щипят като влезна във водата. Има и обаче едни кафеви неща които се носят навсякъде. Това някакъв вид планктон ли е или нещо друго, защото в учебниците нищо не пише за тях ?
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някъде със ситен шрифт ,вероятно пише " чадърите са безплатни, първите три минути, само когато, Меркурий, Венера,Земя и Марс,се наредят на една права,спрямо слънцето"