Мъж загина при катастрофа на пътя Пловдив-Кричим

Сблъсъкът станал между между тир, кемпер и две коли
Обновена: 2 юни 2015 20:05 | 2 юни 2015 19:55,
15
Мъж загина при катастрофа на пътя Пловдив-Кричим
Снимка: Dnes.bg

Един загинал и един ранен – това е равносметката от тежка катастрофа между тир, микробус и две леки коли край Пловдив. Инцидентът стана този следобед на пътя за Кричим в района на Кадиево.

По първоначална информация лек автомобил “Опел” навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в тир и в микробус. Шофьорът на колата, на 66 години от село Триводици, е загинал на място.

Междувременно, за да избегне челен удар с камиона, лек автомобил “Сеат”, управляван от 39-годишна жена от Ново село, излязъл извън пътя и попаднал в канавка. Водачката е откарана в болница без опасност за живота.

На място пристигнаха няколко екипа на „Пътна полицията” и автоексперт, който разследва инцидента.

"Карат много бързо, заради високата скорост е войната по пътищата”, смята друг шофьор от мелето.

Няколко часа пътят за Кричим остана затворен, а трафикът се отклоняваше през обходни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо трябва да стават такива неща мамка му? Къде тръгнал тоя? До тоя под мене.Ако живота ти поеме към дъното не по твоя а по чужда вина,ще искаш ли да си по-добър бе Гане?
5
0
 
4
 
! Отговори
един от пътуващите преди 8 години
Стига сте съдили другите.Лека му пръст на човека.Колко малко е нужно да станем по добри????Всеки го може,но не всеки го иска.
4
1
 
4
 
! Отговори
един от пътуващите преди 8 години
Защо е нужно да се коментира изобщо подобна ситуация.Нима тези които коментират са по добри шофьори и застраховани от такива инциденти?Аз всеки ден минавам по тази отсечка и съм се нагледал на какво ли не.Българинът като цяло няма и елементарна култура на пътя.Ние просто сме пълна пародия на шофьори.Защото няма солени глоби и съвестно правосъдие което да е безкомпромисно при потъпкването на закона за движение по пътищата.
3
2
 
3
 
! Отговори
Hiffaforalkus преди 8 години
Тъпия българин не се научи кога и как може да изпревари. Точно на тая убита отсечка трябва да си Дънкан Маклауд да тръгнеш да изпреварваш!
2
15
 
5
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
66 годишна пенсия тръгнал по родните пътища и решил да изпреварва с 30 годишния си Опел... получил си е заслуженото. Такива над 60 години трябва да им се отнемат книжките, че те нито имат реакции нито могат да разсъждават какво правят и къде отиват.
1
4
 
6
 
! Отговори
mda преди 8 години
Не знам колко хора могат да преценят че коментирайки трагична новина не е подходящо такова чувство за хумор. Лека му пръст на покойника. Като шофьор мога да кажа че все по вече ми настръхва косата от движението по пътищата...