В цялата страна: Без регистрации в КАТ

Имало технически проблем, хората ще чакат до петък
2 юни 2015 21:30,
15
В цялата страна: Без регистрации в КАТ
Снимка: Булфото, ахрив

Поради технически проблем до 5 юни - петък, служителите на Пътна полиция в цялата страна няма да регистрират и пререгистрират коли, съобщиха от МВР.

Още по темата

Междувременно гражданите подават сигнали, че има огромни опашки пред сградите на КАТ в цялата страна, а никой не давал информация на чакащите.

"Работи се усилено по проблема и след отстраняването му има готовност веднага да се възобнови дейност", твърдят пред bTV от ведомството.

Тъй като 5 юни е последният работен ден от седмицата, най-вероятно автомобили ще могат да се регистрират чак от началото на следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да допълня новината - поради спряната регистрация на МПС-та в КАТ България, Германският Синдикат на честните автоджамбази "Масраф" е обявил че износа на бракувани коли е спаднал с 90%.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
подобна ситуация не им е за първи път. Стачкуват, ама нелегално.
9
1
 
5
 
! Отговори
Регистратор преди 8 години
СВ - ***, Строителни Войски, Своге, Свиленград...
8
0
 
9
 
! Отговори
Мутраген преди 8 години
Жалко, исках още утре да регистрирам номер СВ 111111, защото други числа не мога да запомня!
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пускайте хрантутниците в неплатена,няма да ми дремят до понеделник, да им тече прослужено време, пенсията да е все по-близо и да им вървят заплатите. Който не е предвидил количеството бланки за новите талони,вън и далеч от държавната хранилка . *** с *** .
6
0
 
8
 
! Отговори
edin преди 8 години
До userНещастниците не са си осигурили достатъчно талони. И пак няма виновен, естествено!Най-паразитната и безполезна служба КАТ са ***. Това е!
5
0
 
16
 
! Отговори
user преди 8 години
Защо от КАТ не кажат истината, а се оправдават с проблем в софтуера?Няма никакъв проблем със софтуера, защото вече има достатъчно много клъстерни решения. Срам ги е да кажат защо не регистрират автомобили и не издават/преиздават талони. Хайде сетете се къде е проблемът на КАТ.
4
2
 
5
 
! Отговори
Нов преди 8 години
КАТ се направиха на много умни и се заринаха и те със софтуери - за колите софтуер, за наказанията софтуер, за катастрофите софтуер ама то се иска и акъл за да се ползват. Май е време да се махне регистрацията на автомобили от МВР. Време е и номерата да станат постоянни, а не да се измислят нови буквосъчетания, които са напълно безмислени. Например в София се регистрират коли с буквите СВ - Свиленград, не че е маловажен град, но от кога стана столица на България?
3
0
 
9
 
! Отговори
иван преди 8 години
цял ден бчх в КАТ.НИКОИ НИЩО НЕ ЗНАЕШЕ И НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ КАЖЕ КОГА И ДАЛИ ЩЕ ТРЪГНЕ СИСТЕМАТА.беше жега,беше време за въпроси.за какво ни вземат данъци,и като раздават нашите пари на фирмите които подържат тези системи,дали има неустоики,кои ще плати загубеното време и нервите на хиляди граждани.кои на кого служи-държавата на нас,или ние сме отново в ролята на молещи.Защо гишетата са направени така ниски,и те карат да се навеждаш и почустваш като гражданин от по-нисък ранг
2
1
 
19
 
! Отговори
2 преди 8 години
Интересен технически проблем, по-скоро софтуерен. И тук идва въпросът на кого плаща луди пари държавата да поддържа тия системи, та 4 дни да не могат да ги оправят... Срам.
1
0
 
11
 
! Отговори
Момо преди 8 години
До петък ли?! Че то днес е вторник.