Мъж и дете загинаха при зверска катастрофа на "Тракия"

Инцидентът е станал в района на разклона за Карлово
Обновена: 3 юли 2015 12:14 | 3 юли 2015 10:02, Красимир Ангелов
78

Снимка: Булфото

Мъж и дете на възраст 8-9 години загинаха при тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия" рано тази сутрин, съобщиха от полицията в Пловдив, цитирана от "Фокус".

Сигналът за пътния инцидент е подаден на телефон 112 в 6.47 часа. Установено е, че на 125-126-ти километър при надлеза за Карлово, лек автомобил „Форд” с австрийска регистрация, управляван от турски гражданин, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в "Рено" със старозагорска регистрация.

В резултат на удара е загинал шофьорът на "Рено"-то, както и дете от колата с чуждестранна регистрация.

От инцидента е пострадал тежко шофьорът на „Форд-а”, както и пътник в колата със старозагорска регистрация. Двамата са откарани в болница с опасност за живота.

В двата автомобила се е ударила и още една кола, като в нея има по-леко пострадали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Скорост преди 8 години
Като си спазвате ограниченията и внимавате и без знаци може да се оправите...
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пловдив ~ Хасково ужас Верно че е ужас но намирам и знаците а и самия пьт все пак не е междуселищен пьт лятно време често се разхождат така де се каже селстопански мащини образува се опашка най трудно ми е от Плвдив до Пьрвомай
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ммого коментари, страшна работа нищо смислено. Аз съм от пловдив и само да кажа , че знаците са обърващи. Обход на българсли, освен оранжавите си стоят стандартните които трябва да с покрити, а те не могат да се следват заради конуси. За 3 седмици ми се наложи да ходя до Ст Загора , софия, и от с. Труд (автокъщите)да мина по магистралата пълно мазало. Аз в Бг, българин не мога да се оправя какво остана за някой друг. Иначе за турците спор няма- кофти случки имам Пловдив ~ Хасково ужас.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Логично се очаквах нещо зверско там. Минах наскоро от там за София косата ми се изправи как изведньж влизаш в тесен коловоз с двойно движение а отклоненията са оставени някак си по *** начин, по чудо се спасих щото за кьсмет нямаше движение влезнал сьм в насрещното след една такава отбивка стькми ли са нещо като селски пьт участькьт празен от знаци са оставили за ляв завой просто както си караш се озоваваш в насрещно нямам думи имах кьсмет.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ремонти на магистралата трябва да се правят. Но този който е организирал движението по ремонтираните участъци и е сложил маркировката трябва да е бил пълен *** и ***. Ако искате да преминете успешно през ремонтираните участъци гледайте и следвайте колата пред вас. Шофьора и може веднъж вече да е минавал или да има по голяма въображение
50
2
 
2
 
! Отговори
TURK преди 8 години
До Стоян BAY SOTIRE SELIAM NA BABATI
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SAMI SE PRAVIM NA KAIMA
48
1
 
9
 
! Отговори
Съвестен гражданин преди 8 години
Днес се прибрах от чужбина,обиколих голямя част от европа и никаде не видях катастрофа и то с убити хора в момента в който влязах в българия и катасрофите започнаха.Не само в бг се правят ремонти на магистралите и движението е отбито в едната лента в чужбина даже повече ремонти от нас се правят но хората са си обозначили местата който са в ремонт и денем и нощем се виждат от колометри,а при нас всичко е пълен смях.Другото което е в чужбина почти всички ремонтни дейности се извършват през нощта
47
1
 
14
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Форд с австрийска регистрация, управляван от турски гражданин на Българска магистрала.
46
4
 
2
 
! Отговори
Смъртта преди 8 години
Чок гюзел
45
6
 
2
 
! Отговори
До 59 преди 8 години
Какво едно пларно ве кавал? Ти не виждаш ли че турчина е литнал над мантинелата и е намлял реното.какво едно платно какви два лева?!???!!?!??!!!
44
3
 
17
 
! Отговори
Той е преди 8 години
Да ви светна,защо е станала тая катастрофа,оня ден минах оттам!Заради нескончаемите ремонти,колите са пренасочени в едното платно на магистралата,придвижването става бавно,не може/и не бива/ да се изпреварва,защото е тясно,неминуемо навлизаш в насрещното,както вероятно е станало!На турчина не са му издържали нервите да пъпли с 50 до 80 км/ч,и е хукнал на майната си!
43
31
 
1
 
! Отговори
баче кико преди 8 години
МЕРЦЕДЕС ИМАТ НАЙ-ДЕБЕЛАТА ЛАМАРИНА ТАКА ЧЕ СИ КУПЕТЕ МЕРЦЕДЕС, А НЕ РЕНО ПЛАСМАСАА
42
2
 
23
 
! Отговори
Георгиева преди 8 години
Журналисти, стига сте демонстрирали беден речник, Вие не четете ли книги въобще !? Използвате едни и същи определения и термини и създавате САМО ПСИХОЗА !! ( зверски ....) ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ , ПОЧТИ ТОЛКОВА , КОЛКОТО И ПОЛИТИЦИТЕ
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕЩО ВСЕКИ ДЕН СТАВАТ ИНЦИДЕНТИ ТАМ...ДА КАРАТ БАВНО
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е неможе ограничението да е 50 а ти да караш с 180 явно някой не си е свършил работата където взема заплата за това
39
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОГАТО УПРАВЛЯВАШЕ СТАНИШЕВ , БОЙКО НЕГОДУВАШЕ, ЩЕ НАПРАВИМ ТАЗИ МАГИСТРАЛА ПО ЕВРОПЕЙСКИ, СТИГА КАТАСТРОФИ, ИЗТРЕПАХА СЕ ХОРАТА ПО ПЪТЯ ЗА МОРЕТО........А ОТКАК Я НАПРАВИХА, 10 ПЪТИ СЕ УВЕЛИЧИХА "ЗВЕРСКИТЕ КАТАСТРОФИ";, ХУБАВО Е НАПРАВЕНА АМА ТРЯБВА И КОНТРОЛ НОН СТОП КАТО НЕ ЗНАЕМ КАКВИ ГИ ВЪРШИМ
38
6
 
30
 
! Отговори
6ofiorcheto преди 8 години
Стига сте плюли тоя или оня, било то на политическа или друга основа, кръчмарски слабоумници. Магистралата и ремонтите които се правят по нея са маркирани отлично, по-добра сигнализация, знаци и подредба не съм виждал никога по-добре в БГ. Естествено каквото и да сравнявате с ЕС ще е малко, но за БГ стандартите, това е топ класа на маркировка за ремонти в момента!Относно катастрофата какво има да коментираме, заспал гастарбайдер влиза в насрещното и нататък е ясно. Жалко за хората и детето.
37
2
 
11
 
! Отговори
до 45 преди 8 години
Там където е станал инцидента ограничението е 50. И тия ако се бяха ударили с 200 челно нямаше да остане абсолютно нищо нито от колите нито от хората.Така че не говори глупости за скоростта.
36
0
 
25
 
! Отговори
кС преди 8 години
До българистанец: НЕ ги убиваме НИЕ, а се самоубиват де поради това, че искат да не харчат пари за керливо спане и карат по 30 часа без да спят ! А още по-лошото е, че така погубват и чужди животи врязвайки се в разни коли по магистралите докато дремят на волана от преумора. ХОРА НЕ ПЕСТЕТЕ СЪНЯ СИ И СПАНЕТО СИ !!!