Моторист е ранен при ПТП край Враца

Бил е ударен от микробус, който е отнел предимството му
4 юли 2015 17:14,
4
Моторист е ранен при ПТП край Враца
Кадър от мястото на инцидента. Снимка: Булфото

Моторист е ранен при катастрофа на Оряховското шосе във Враца.

Инцидентът е станал по обед, като моторът е бил ударен от микробус, предприел ляв завой и навлязъл в платното на мотора без да се спази предимството.

Още по темата

Мъжът, управлявал мотора, е с тежка травма на краката и е транспортиран до Спешния център на врачанската болницата, съобщава БНР.

Според очевидци, освен отнетото от шофьора на микробуса предимство, причина за катастрофата е и високата скорост, с която се е движел мотористът.

За последното денонощие това е втори тежък инцидент с мотор във Врачанско. Вчера следобед загина мъж от Белослатинско, след като се заби в пътна мантинела с мотора си.

След вчерашния “черен петък”, в който 9 души загинаха при катастрофи, рано тази сутрин в столичния квартал “Дружба” в паркиран бус се блъсна и 44-годишен моторист, който е починал на място. Движението на автобусите в района беше временно ограничено заради инцидента.

Моторист е бил ранен и в Пловдив при катастрофа на Кукленското шосе . Пострадалият е в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
abe hora, ne motorista e vinoven za PTP-to,a mikrobusa,koito mu e otnel predimstvoto.tova e chesta praktika po-golemite da ne se saobraziavat s po-malkite pr.sredstva.za men tova e opit za ubiistvo.kraino vreme e po-strogo da se nakazvat takiva narusheniia
2
0
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
За мен най-опасните маневри при шофиране на мотор са:1. Изпреварване отдясно - не ви виждат 100% е сигурно, особено ако шофираш бързо2. Ляв завой - доста често ти вземат предимството завиващите на ляв завой.3. Горното важи и за обратен завой4. Неразумното (лудо) шофиране5. Лоши гуми (особено предната). Хайде със здраве на всички! Леко и безаварийно шофиране!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТРЕТА КАТАСТРОФА . ДНЕС Е ПО ДОБРЕ. ВЧЕРА ДО ТОВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ БЯХА 9 ЗАГИНАЛИ.