Кюстендилци – с идеи за подобряване работата на общината

Около 500 предложения са постъпили при вчерашното допитване
6 юли 2015 14:20, Анисия Иванова
11
Кюстендилци – с идеи за подобряване работата на общината
Петър Паунов. Снимка, архив Булфото

Около 500 предложения за подобряване на работата в общинската администрация в Кюстендил са постъпили след обработката на резултатите от вчерашното обществено допитване в Кюстендил. Това съобщи на пресконференция кметът на община Кюстендил Петър Паунов.

Още по темата

Той посочи, че е видял изключително аргументирани позиции, които предстои да бъдат анализирани.

"Има дори писмени предложения, прикрепени с кламер към бюлетината. Това показва изключително отговорно отношение към това, което се случва в Кюстендил. Можем да се гордеем с гражданско общество", коментира Паунов.

Кметът посочи, че референдумът е валиден, съгласно заложените критерии. 

"От Коалиция "Кюстендил приемаме, че отговорността нарасна, както персонално пред кмета, така и пред коалицията. Подготвяме стъпки, които са съобразени с предложенията като реформи в социалната сфера", каза Петър Паунов. Той посочи, че за предстоящите избори коалицията ще работи за издигането и подкрепата на единна кандидатура, на работещите и непопулистки формации.

Общо 5147 души са участвали в общественото допитване, което се състоя вчера в Кюстендил. За участието на настоящия кмет Петър Паунов в предстоящите местни избори са гласували 4952 от участвалите в допитването. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Doko преди 8 години
Осем години къде дрема, та сега пита за насоки за развитие ? Само продажби са ти в главата Къде е здравния център?Къде е безплатния градски транспорт?Къде пазара на Колушко дере ?Къде е плажа?Къде са 1700 обещани работни места ?Защо Стадиона е в плачевн състояния?Защо "Чифте баня" е в плачевно състояние ?Къде са парите от облигационния заем ?
4
0
 
4
 
! Отговори
Кюстендил преди 8 години
КЮСТЕНДИЛ трябва да се отърве от ,,боядисаното,, момче на снимката !!! Тава е човека,който заедно с любовницата си Мая Манолова РАЗРУШИ един някога красив град !!!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болницата остана без лекари, тотална безработица в общината, а този *** се прави на "меринджей" и загроби 11 млн в проект за санаториум. Поколения Кюстендилци ще го връщат този заем.Кмет да си в тази окаяна страна.
2
1
 
5
 
! Отговори
az tam преди 8 години
Щом е с кламер, сериозни ще са предложението. А кой плаща за тоя референдум, кмете? И има ли гласували извън общинските служители?
1
1
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Нова готина кола за общината,с пропуск за сите паркинзи?