Паника - разказ за пътния ад на подбалканския път

Най-тежко пострадалите в катастрофата са стабилизирани
6 юли 2015 12:44,
5
Паника - разказ за пътния ад на подбалканския път
Снимка: Dnes.bg

Стрес и паника - с тези думи пострадал в пътния ад на подбалканския път описа катастрофата с автобус по пътя Калофер-Карлово.

Али Мехмед Ташим каза, че е много благодарен на хората, които са спрели да помагат след катастрофата. По думите му те са предлагали вода и аптечки на пострадалите. "Голяма помощ бяха", посочи той пред bTV.

Той коментира, че е било хубаво, че пътниците не са заспали, защото равносметката от инцидента можела да е по-страшна.

Още по темата

Седем от пострадалите при вчерашната катастрофаса настанени в пловдивската университетска болница. Най-тежко е състоянието на мъж и жена, които бяха приети в спешното отделение с разкъсани артерии на ръцете.

Те вече са оперирани и няма непосредствена опасност за живота им. Други четири жени са настанени за лечение в хирургичното отделение на болницата с по-леки гръдно-коремни и черепни травми.

Най-леко пострадал е 55-годишният Али Мехмед Ташим, който е с контузия на сухожилието.

Както Dnes.bg писа, автобусът пълен с хора, катастрофира на пътя Карлово-Калофер в района на местността "Стражите". В автобуса са пътували работници. 10 души са ранени, трима от които по-тежко. По първоначални данни става въпрос за отказали спирачки.

Сутринта същият шофьор и автобус ги е взел за работа, а следобед ги е върнал.

Според разказа на роднините, шофьорът е карал много бързо и на един от завоите спирачките отказали. Няма данни за употреба на алкохол от шофьора на автобуса и е назначена техническа експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Отказали спирачки,глупости просто се е увлякъл в скоростта
2
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А КОЙ ИМ Е ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ДА ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ В НЕДЕЛЯ? НЕДЕЛЯТА У МУТРОЛАНДИЯ НЕ Е ЛИ ПОЧИВЕН ДЕН? ИЛИ Е ПОЧИВЕН ДЕН САМО ЗА ХОРА С ПО ДЕБЕЛИ?? А ЗА ОВЦЕТЕ Е РАБОТЕН!? АХА ЯСНО!!!
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Temsa = турски ***. Как няма да му откажат спирачките. Че и сега е нов, след 20-30 години не искам да си представя какво може друго да откаже...