Наръганата бургазлийка вече е по-добре

За живота й обаче все още има опасност
3
Наръганата бургазлийка вече е по-добре
Снимка: архив, БулФото

Подобрява се състоянието на 27-годишната бургазлийка, която беше наръгана многократно с нож.

Младата жена обаче все още е с опасност за живота, съобщават от пресцентъра на МБАЛ-Бургас пред "Фокус".

Още по темата

Пострадалата, която беше наръгана от криминално проявения Георги А., с когото имала връзка, е в отделението по анестезиология и интензивно лечение, където е под непрекъснатото наблюдение на лекарите.

Пострадалата Галина ще остане в реанимация, докато не премине възстановителният период след сложната животоспасяваща операция, при която три екипа хирурзи се бориха за живота й над три часа.

За младата жена вчера кръв са дарили над 50 души. Въпреки че кампанията за пострадалата жена свърши, от Отделението по трансфузионна хематология напомнят, че всеки, който дари кръв, спасява човешки живот и за хуманния жест не е необходим конкретен повод.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Judge DreddJudge, да не забравяме и, че съпруга и също бил затворник, Много съжалявам за съдбата на момичето - никой не трябва да страда, но напълно споделям мнението ти. Дано се оправи и вразуми за в бъдеще.
1
1
 
4
 
! Отговори
Judge Dredd преди 8 години
"Пострадалата, която беше наръгана от криминално проявения Георги А., с когото имала връзка..." Тъй-тъй, крушката си има опашка. И чий го дири с криминално проявен?! Малко ли не криминални има?! Ама няма да се вгледа в някое по-скромно момче, защото "нямало тръпка"...