Петролен бос подлуди Пловдив с парти в Античния

Купонът за ЧРД продължил до 2 посред нощ, ядосват се пловдивчани
27 юли 2015 15:12,
108
Петролен бос подлуди Пловдив с парти в Античния
Снимка: Булфото, архив

Петролният бос от района на Пловдив Георги Самуилов си спретна шумно парти по повод 50-годишния си юбилей. В събота вечерта той взриви Античния театър в града с шумен купон, който продължи до 2 часа сутринта. На партито бяха поканени над 250 гости.

Още около 19 часа подстъпите на амфитеатъра започнаха да се пълнят с луксозни лимузини. Рожденикът посрещна гостите си на сцената на Античния, украсена стилно в синьо и бяло.

Специално за партито в Пловдив пристигнаха Васил Найденов, Силвия Кацарова, Орлин Горанов, Глория, група "Акага" и ансамбъл "Българе". За разлика от други подобни партита, рождения ден на Самуилов е минал без огнено шоу.

Гостите, сред които са били топ бизнесмени от страната и чужбина, го определят като една от най-стилните прояви на сезона. Не така обаче мислят пловдивчани, които не са могли да спят заради шума.

"Искрено се извиняваме за това, което се е случило, назначили сме проверка по случая и виновните ще бъдат глобени”, заяви пред Dnes.bg директорът на институт "Старинен Пловдив" Амелия Гешева.

Тя каза още, че е издадено разрешение за ползване на юридическо лице, което е за честване на юбилей и фирмена презентация, но разрешението за силната музика е било до 23 часа, а не до 2 в неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
На мен лично не ми пречеше партито,защото съм от съседен град. Но тази парадност е от липса на самочувствие но с пари. Наяла се въшка на чело се показала.Това няма да е вечно.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз рождения си ден мисля скромно да го направя в колизеума също без огнено шоу че голяма селяния. Но ще поканя сашка васева и тони стораро. Мисля да платя римска община да може всеки да си напише инициалите на колизеума.
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Вие знаете ли, че община Пловдив е пуснала конкурс да направи сватба на някой там безплатно. Рибата се вмирисва от към главата
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой няма да бъде глобен, никой няма да си мръдне пръста затова, че обикновените хора са били принудени да търпят партито на "бос-ът". В тъпата ни държава това е обичайно явление.
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самозабравил се, *** ***.
65
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** врявата където се вдигна за един рожден ден. Имал е бол пари , платил е ползвал е античния. Не разбирам какво толкова е станало. Били са шумни два часа повече от допустимото-сигурен съм че всеки от коментиращите *** го прави без да се съобразява с другите. Пуста завист, няма мърдане напред тая държава...
64
0
 
36
 
! Отговори
Срам и позор! преди 8 години
Това ли е културната столица бе? Това е все едно някой да си наеме Акропола или Айфеловата кула...прости общинари -алчна *** дано Ви отнемат незаслужената титла.
63
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
докато ПРАЛ крадените пари се е самозабравил
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 73Пич не ни излизай с Пловдивски мохабети, смешно е.
61
12
 
12
 
! Отговори
Симо преди 8 години
Най-хубавото нещо в Пловдив? Табелата за посоката към София :)
60
0
 
66
 
! Отговори
Слушател преди 8 години
Въпросният Самуилов е един *** и необразован човек, изнасял с помощта на нашите служби за сигурност влакове с горива за сърбия по време на ембаргото и се събудил милионер. Нивото на култура е толкова ниско, но самочувствието му е до небесата благодарение на парите си. Знае кого и как да подкупва. Лично съм слушал историята на забогатяването му от него.
59
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ахахаха, ако всички хора мислеха като богатите, човечеството отдавна да е приключило :D
58
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пловдив е един смрадлив град с една смрадлива река пълна с ла*на, където едни халтураджиидето никъде извън *** България не са познати - Васил Найденов, Силвия Кацарова, Орлин Горанов, Глория, група "Акага" и ансамбъл "Българе - се кълчили сред некви камънаци предизмислените от тъпия БГ народ бизнесмИни. ДА ЖИВЕЙ.
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пян_ГъНе не не, не става така - тоя номер с робската психика че гледаме в паницата на другия,тука не върви. Не става разни оядени мошеници да си развяват коня и никой да не им търси сметка и едва ли не да си гледа кефа - точно с това мислене сме на това дередже в момента като държава. За пожеланията, не се притеснявай пари си имам предостатъчно, но все пак ще кажа да ти се връща....
56
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамин Ваньо завинаги! Почвам да се убеждавам, че свинарят е по-умен за кмет от Мамин Ваньо. Браво на оная гербаджия, който ще се изправи срещу Мамин Ваньо!
55
16
 
1
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До Няма надежда за БГЧастни партита на Античния има от 20 години-по две-три на седмица.Защо се прави новина от това?Няма бъдеще за панелните плъхове...
54
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази дребна мутра, произлязла от селата на така наречения град Раковски е толкова ***, но може би по-прости са управляващите - никой не му потърси отговорност за далаверата със захарта през 90-те години и сега вече е милионер - о лош матрЯл на държава управлявана от Честна Мутра.
53
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лично за мен България от 25 г. вече е синоним не на тоалетна, а на клозет и помийна яма. Представете си в съседна Гърция някой гръцки милиардер да си спретне рожден ден в Акропола. Ето за съжаление къде живеем ние. Позор!!!!!!!!
52
24
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 8 години
До АнонименЧовече, каквото си пожелаеш, НЕКА ТИ БЪДЕ: дълъг живот, но в бедност, изнемога и изпитващ омраза... Това лъха от написаното. НЕКА ТИ БЪДЕ И НА ТЕБ, И НА ВСИЧКИ КАТО ТЕБ, които не искате да се самоусъвършенствате, а гледате в чуждата паница, сякаш ако бяхте на мястото на въпросния бизнесмен, нямаше да направите същото. Съжалявам ви. Чао!
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пян_Гъще ти кажа че не си правят партита на да кажем Колизеума за показност ;) В тоя ред на мисли нашия любим герой Благо не се ли е навъртал там с наоколо с някоя стотинка? А работата и парите както леко ти намекнах (поне тук в България) рядко идват в комплект - тоя е живото доказателство, мошеник от класа...