Почина 2-годишното, залято с вряла вода

Лекарите се борили за живота му два часа
28 юли 2015 14:49,
21
Почина 2-годишното, залято с вряла вода
Снимка: Булфото, ахрив

Двегодишното дете от село Скобелево, което бе прието с 60% изгаряния по тялото в Университетската болница в Пловдив е починало, съобщиха от лечебното заведение в града.

Според информацията детето е прието в Университетската болница с шокови изгаряния, несъвместими с живота и с тежки усложнения на белодробните пътища. В резултат на всички тези травми то е починало.

Лекарите от Клиниката по изгаряния и от Детска хирургия са се борили два часа за живота му.

По информация на майката, която е на 18 години, детето е излязло от стаята и в коридора е съборило тенджера от печка с вряща в нея вода.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
О-оо,Боже!... преди 8 години
Миличкото,горкичкото!... Опазил Бог!...
7
1
 
11
 
! Отговори
художника преди 8 години
Тука нещо не се връзва.1. Детето е на 2 годинки2. Тенджера с вряла вода.3. Колко тежи една тенджера пълна с вода, за да може 2 год. дете да я обърне?4. "Майката нещо послъгва и работата май е съвсем друга?????А малчугана... дано почива в мир!
6
4
 
8
 
! Отговори
Ястреб 7'ми раз преди 8 години
Каква трагедия за родителите! Да знаеш, че най-любимото ти същество умря по такъв мъчителен начин! За съжаление, животът е пълен с мъки и страдания! Всевишният да им даде търпение!
5
1
 
18
 
! Отговори
мъка преди 8 години
"..детето е излязло от стаята и в коридора е съборило тенджера от печка с вряща в нея вода"Кой си оставя печката в коридор(!) без надзор при положение, че има деца. Жалко за детето... затова деца не бива да стават родители....
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преобладаващата част от в Скобелево са работливи и почтенни хора.Трагедията за семейството е голяма. Бог да го прости детето.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Jestoko e gorkoto detenze Big da go prosti
2
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
18 годишна майка с 2 годишно дете... ха познайте! Жалко за детенцето! Да умреш така е просто нелепо! За съжаление никой не е застрахован, дори и най-грижовните родители се разсейват понякога.
1
2
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
леле, майката не знам какво и е