Пияна рускиня потроши тоалетна в бургаско РПУ

29-годишната жена счупила казанчето и вентилатора
30 юли 2015 11:17,
55
Пияна рускиня потроши тоалетна в бургаско РПУ
Снимка: архив Булфото

Пияна туристка от Москва е задържана за 24 часа след скандално поведение близо до бургаската болница в сряда вечер, пише "24 часа".

Очевидци са сигнализирали, че млада жена, видимо в нетрезво състояние, залитайки, се е блъскала в коли, паркирани близо до спортна зала "Бойчо Брънзов", търкаляла се е по асфалта и не можела да контролира поведението си.

Изпратеният полицейски екип отвел жената в Спешния център, а алкохолната проба, направена там, показала 1,9 промила.

По време на прегледа пияната рускиня изритала един от придружаващите я полицаи и продължила да се държи арогантно. За това е наложено полицейско задържане в рамките на 24 часа. Когато е отведена в ареста на 5-то РПУ, жената поискала да иде до тоалетната. Там тя истински се е развилняла, счупила е казанчето и вентилатора и с усилия е изкарана от полицаите.

Междувременно е установено, че буйстващата туристка е на 29 години от Москва и е настанена в собствено жилище в Китен. Образувано е бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
brie преди 8 години
Che te imat li klozetna toiletna izobsto v tva rpu?:)
32
5
 
2
 
! Отговори
Ешелон преди 8 години
Според запознати свидетели момичето било арестуванопонеже Бойко Борисов и направил забележка да ходи по полека по тамън осъхналите му нови и крехки магистрали за да не ги повреди на което рускинята истерично отговорила Еббб... тваЯ Матьо Фашисткая!!! ...и захвърлила тоалетно казанче с вентилатор по него :-(
31
1
 
4
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 8 години
Ей на т'ва се казва новина.Щях да се учудя ако им беше направила пирожки!
30
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
мамашите като заредят с твърдо гориво са фурии....
29
5
 
6
 
! Отговори
... преди 8 години
Ей, ама не се научихте, че когато се съобщава за руснак или рускиня не е нужно да се пише, че са пияни - то се подразбира.
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е - ушанките не са виждали такива неща
27
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пияна руска девойка не е новина. Трезва руска девойка е новина.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 36*нобетономорието ни е такова специално за пияните руски девойки. Да не могат на пияна глава да го съсипят.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 29Пияни руски девушки.
24
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-простите пияници с агресивно поведение са бугарите.И бизнесът им е просташки,и мисленето им-криво.Вижте им *бетономорието и си направете заключение.Все Управляващите виновни,а тези дали рушвет за да съсипят природата-невинни?Народ в кжйто всеки четвърти е доносник и предател.....Какво да говорим....?
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рускинята се е развилняла в *** щото е искала да я откарат да си допие. В тоалетната имало само вода и ***, което руснаците все още не пият.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пияната руска девушка е ритнала полицай. Полицаят има две възможности - да се извини на рускинята или да подаде оставка за това невъзпитано негово поведение - да арестува руски гражданин в нормално за неговата страна състояние - пияна.
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То руснак, ако е трезвен умира.
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно вентилаторът и казанчето са били ***, а не православни и са го отнесли...
19
9
 
20
 
! Отговори
и преди 8 години
Заради една пияна рускиня не могат да се правят генерални заключения за цял един народ.Същото важи и за пияните английйски тинейджъри,и за дашните полски и чешки девойки
18
21
 
9
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Вие от провинцията изобщо виждали ли сте поне един руснак на живо, или само си плямпаме били пияници, били *** ... Българите са по големи пияници и *** в пъти от руснацитеА па за българките си те са мара общата
17
3
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Бе то не само в БГ са пропищели от руските туристи. Гледах във Тенерифе как на една и извикаха охраната да я изхвърли от хотела защото налетя на бармана при басейна на бой защото отказа да и даде 12 водки на куп. Като потърсих в тубата гледам не е изолиран инцидент, предполагам че това са им отявлените *** и не всички са такива ама руснак като събереш с алкохол си е предпоставка за бетствие. Просто начина на пиене си им е такъв.
16
8
 
11
 
! Отговори
то само рускини да б преди 8 години
вчера на входа на морската градина в Бургас / края на пешеходната Богориди / , около 20 ч. три британки на средна възраст така бяха се наквасили и нещо се разправяха помежду си , като обилно използваха факинг факинг с тяхния ужасен акцент...грозна гледка
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е поредният "майнд контроул" експеримент на ЦРУ с цел дискредитиране на висшата и трезвена руската раса. Тичична американска провокация след конспиративно поставяне на буйстващ чип в мозъка на славната (и иначе трезвена) руска туристка.
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е плод на американската пропаганда и НПО-та. Руснаците не пият, "богати" са и "културни" :)