Датчанин се удави на "Златни пясъци"

Цял ден спасители са спирали влизащи във водата при червен флаг
2 авг 2015 18:16, Елка Василева
37
Датчанин се удави на "Златни пясъци"
Снимка: архив, Булфото

Навръх Илинден по стар стил - 2 август, морето взе поредната си жертва и първата за сезона в работно време на охраняема зона, предаде „Фокус”.

55-годишен датски гражданин се е удавил на „Златни пясъци”. Медицинският екип е извикан в 14,15 часа и след 30 минути пълна реанимация с интубиране без видими признаци за дишане и живот смъртта е установена в 14,50 часа.

По цялото крайбрежие предупредителният флаг е червен, който забранява влизането в морето, но това не спира недисциплинираните плажуващи. Цял ден спасителите са спирали влизащи във водата, които без никакви задръжки отново са тръгвали към морето, съобщи управителят на ДКЦ 1 „Света Клементина” д-р Иван Иванов, който осигурява медицинското обслужване по плажовете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Златни пясъциудавяне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пръв път коментарите под такава статия да ми харесат - и на мен ми е чудно как датчанин и то би дошъл на почивка в България? Как защо? Защото тука му е известно, че няма закони и може за разлика от Дания да си прави каквото си иска. Е правил си е каквото си иска (това няма да е последната такава статия, за жалост). Като дойдат тука и се мислят за недосегаеми, понеже никой нищо не може да им направи - нали "чужденци". За това се напиват, *** и безчинстват. Не го съжалявам ама изобщо тоя.
27
0
 
3
 
! Отговори
Do Geogieva преди 8 години
Uvajaema gospojo,radvam se,4e sme na edno mnenie s Vas,mnogo e priqtno da spodelq6 misli s vazpitani li4nosti, ,,agent Tenev'' e psevonim razbira se ,boli me za BULGARIA I trqbva ot vreme na vreme da se pribiram v RODINATA si I vseki pat se razo4arovam vse pove4e I pove4e,prostotqta e totalna na vsi4ki niva. Jelaq Vi hubav I usmihnat den.
26
3
 
2
 
! Отговори
утопия преди 8 години
Ауу изтръпнах. Датчаните са високи по 2 метра и могат да стигнат до шамандурата без врякащите спасители. Всички спасители са дразнители и няма полза от тях.Мога да плувам и без дюшек и не ми трябва да ми надуват главата с тези *** . Най са ми смешни като заспя на дюшека и те махат ли,махат горките кой ги слуша . Незнам дали могат и да плуват за да стигант до мен нека си седят на сушата-хахаха
25
0
 
7
 
! Отговори
Georgieva преди 8 години
Do Agent Tenev-благодаря за подкрепата, за съжаление сте прав!С удивление забелязах, че коментари, които са неудобни за някого се изтриват, не само мои, разбира се! Има толкова интелигентни, будни и умни хора,които открито се противопоставят на несправедливости и фалшива, пресилена информация, че, видите ли,някой "плюе "умишлено "с цел да очерни Родината, респективно, управляващите!Истината, за съжаление е друга...Хубав ден от мен!
24
0
 
4
 
! Отговори
AGENT TENEV преди 8 години
GOSPOJO GEORGIEVA POZDRAVLENIA ZA KOMENTARITE
23
0
 
4
 
! Отговори
Do Georgieva преди 8 години
Napulno ste prava gospojo,vqrnite I to4nite komentari vse sa trun v o4ite na nqkoi ,,otvorko'',taka ,4e ne obra6taite vnimanie.Pozdravleniq za komentarite Agent Tenev
22
5
 
13
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Защо е необходимо спасителя да спира кандидат-удавниците? Има надписи, информация, байраци. Който е решил да се дави - да се дави! На море поне не е както по пътищата, да се застрашава живота и на други невинни и непознати хора. Кеф ти е да се давиш - давай -вода бол- Има за всички! Ами ако го е сторил умишлено, заради солидната застраховка "Живот", която ще бъде изплатена на любимия внук. Свят като цвят ......Много е важна националността... Човек! Жалко за живот му !
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко алкохол е имал в кръвта?
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
e 6tom e po alfa zna4i e vqrno...
19
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Po Alfa davaha,kak Putin si priznava,4e e svalil holandskiq samolet.Iskal e da svali ruski i da atakuva otkrito Ukraian kato otgovor.Plan 'B' e bil s 'opul4encite' .
18
8
 
9
 
! Отговори
Georgieva преди 8 години
Do анонимен 17 -кое не ти е ясно, скъпи? Първо да уточня, че Georgieva e името ми,зад което смело стоя и не се крия като анонимен? Второ,живея в Германия и там по обяд,т.е пиково за гледане на тв време, имаше предаване, за България и почивката на немски граждани там!Останалото прочети в предишния ми коментар, за да разбереш каква е славата на бг услуги, и как се чувства човек след подобна"РЕКЛАМА ",когато е в чужбина! Други въпроси???
17
0
 
10
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
хората сме така , трудно приемаме ,че някой друг може да оцени дадена ситуация по-добре . оня ден тука една се удави а 6-*** нейни приятели едвам ги спасиха - чакали да си тръгнат спасителите ,защото не им давали да влязат в океана ...
16
0
 
11
 
! Отговори
vale_karo преди 8 години
До АнонименПрав си.Нашата преса,а и почти всички сайтове гледат само печалбата.Колко от тях написаха за децата намерили 500 лева и предали ги в полицията.Не мож ги изброиш на половината си ръка.А колко съобщиха примерно новината "Кола се блъсна...и т.н.Прав си .Почти всички,защото е атрактивна.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аребе
14
5
 
20
 
! Отговори
optimist преди 8 години
Естествен подбор - Чарлс Дарвин
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До do 9Не е това вярноЯвно на живо не си виждал море- искам да кажа грьцко
12
19
 
22
 
! Отговори
и преди 8 години
До 14А зверствата на руснаците гледал ли си?
11
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"В момента по Алфа тв дават за зверствата на САЩ по време на Втората световна война."-А ти лъскаш ***....
10
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе да вземат да забранят и ограничат достъпа на хората до това море...!!! Само трагични инциденти се случват и катастрофи по пътищата до там, пълно е с пияни чужденци удавници и българи измамници, а като капак и е инкубатор и за всякакви болести и зарази...!!!
9
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С нормална датска надница ,можеш да идеш на почивка и на Малдивите ,и на Хаваите ,и на Карибите ,чий го дириш на Златните ?