АМ "Струма" като струна, без пропадане по лот 4

Пропадането е груба манипулация, отсече шефът на АПИ
55
АМ "Струма" като струна, без пропадане по лот 4
Снимка: МРРБ

Няма пропадане на автомагистрала "Струма" по трасето на лот 4 - от Сандански до ГКПП "Кулата", установи проверка на Агенция "Пътна инфраструктура" с участието на журналисти.

Инспекцията беше направена след появили се вчера информации за свличане на отсечка на магистралата край Сандански.

Още по темата

Извършена бе и проверка на продължаващата работа по изграждането на пътните връзки "Петрич - Кулата" и "Кулата - Петрич" при пресичането на пътя Петрич - Златарево с лот 4 на АМ "Струма".

По договор работата по връзките и на лот 4 трябва да завърши до 11 септември.

"Не видяхме никакво пропадане, защото просто такова няма", заяви шефът на АПИ инж. Лазар Лазаров след преминаването по близо 15-километровото трасе, по което продължава да се работи. Според него трафикът върви спокойно.

Публикуваните снимки не са от директното трасе на автомагистралата, по което на 31 юли, за да се улесни трафикът в района на Петрич, беше пуснато движението при продължаващи строителни дейности на обекта, каза той.

"Снимките са от подходи към Петрич, които са на около километър от трасето на АМ "Струма". Те са с временна настилка и не са завършени. Хвърлянето на абсолютно неверни и спекулативни твърдения в публичното пространство са груби манипулации, подвеждащи обществото и неотговарящи на истината", изтъкна Лазаров.

По думите му тази манипулация обижда хората, които работят по трасето и губи излишна енергия.

"В момента ние трябва да се занимаваме с лот 2, където има също достатъчно много работа. Отложих днес оперативката там само и само да покажем, че магистралата не е пропаднала никъде", коментира още Лазаров.

Той призова за коректност и търпение. "Миналата седмица, когато пуснахме движението, за да улесним трафика в активния отпускарски сезон, предупредихме, че остават довършителни работи, които са извън основната част от трасето. Виждате, че работата по тях продължава", изтъкна той.

Движението по лот 4 на магистрала "Струма" от Сандански до Кулата беше пуснато предсрочно преди дни.

Изцяло бе отворен и водещият до граничния пункт участък с дължина 1,5 км. До 20 август обаче ще продължат да се изпълняват довършителни работи по трасето. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: магистрала Струма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
1
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До баба меца. А ти си просто *** завистлив злобар. Нали? И в живота ти си пак такъв?
35
8
 
7
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
До Анонимен 27Наистина няма НИЩО построено от Борисов за ремонт просто защото гражданинът Борисов НЕ Е ПОСТРОИЛ НИЩО! Ясно ли е? Гражданинът Борисов не е строител, той е МП и от това следва, че той не строи нищо. Строят други, основно негови "аверчета", а построеното от тях само след година, че често и по-малко, е вече за ремонт. Примери бол! Тъй че вземи се поправи...
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 49 Тиквата нали е комунист. Червен хунвейбин ,Цар на лъжите.
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 46А бе друго си е Боко да ти направи магистрала. Ще га направи и започва да се ремонтира.Люлин -откак е пусната все някъде се ремонтира.Магистрала Струма преди Дупница посока Кулата се разцепи като майска роза и т.н. . Важното че така се създава постоянна работа.А и вярно живота стана по сигурен.Стоиш си в къщи за да си пазиш имуществото. Така няма да те оберат защото в МВР явно имат инструкция да не завеждат кражбите и грабежите -обяснението основно е че става въпрос за малки суми
32
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умряхте от яд, че България се развива и се превърна в развита европейска държава.ГЕРБ и г-н Борисов направиха живота ни по-добър и сигурен, а за вас червените хунгвейбини остава вариантът Северна Корея или екскурзия Англия за вадене на картофи.
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3Другарю ***,какъв Путин какви 5 лева??Говорим за Боко-чоглавото.И кой каза че Боко е анти-путин??КОЙ???Само преди дни банкянския клоун обяви че иска да "затопля" отношенията с Путин.Та бегай за нови опорни точки че старите не са актуални вече.Бах ти селските гайди се цепят в нета.
30
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха, доживях комунисти да искат да се строят пътища??!!Абе, каскети, нали асфалт не се ядеше, какво ви стана сега?
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пазрдчишкия участък от магистрала ,,Тракия" кога ще оправят? Прилича на конструктор ,,Лего" с 5 вида кръпки.
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, сега остава да доуправят отсечката, която май месец асфалтираха, на излизане от София по магистрала ,,Тракия". Друса все едно си с каяк на Черно Море. Абсолютни крадци и измамници са. Не случайно ги нарекоха асфалтена мафия. А да сигруно ще им трябват и нови 66 млн лева за отсечката от 5км.
27
9
 
7
 
! Отговори
жител на Сандански преди 8 години
от гр.Сандански до границата на с.Кулата са точно 22км,а магистралата е от с.Кулата до с.Ново Делчево и с.Дамяница едното е от ляво другото от дясно на пътя магистралата не е стигнала до тях ползват се старите пътни възли от Сандански до тези села е 8км,а вие елата платени медии пък ние къде живеем там от столетия ще ви покажем и разкажем всичко,писна ни от вашите лъжи!!!Пътя е напукан както се видя и по тв7 точно по отбивката за с.Ново Делчево днес се опитваха да го замажат с 50 работника и техника масивна,ай сиктир и жалките лакей медии...
26
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е да се режат лентички да се открива. Детелината на Люлин до Драгичево я открива точно 4 пъти.
25
10
 
16
 
! Отговори
Жалки медии преди 8 години
А бе ние на очите ли да си вярваме или на лъжите на бойколинчовците-медии,ами елате с камерите и снимайте още не оправено края на или началото на АМ"Струма" при село Ново Делчево.Магистралата е построена от село Кулата до село Ново Делчево до гр.Сандански има още 8км ,който още не са направени ама ако така ги правят по добре да не ги правят!!!А бе нали Магистралата е от с.Кулата до гр.Сандански те такава няма има само до с.Ново Делчево до Техномаркета!!!
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 6 Кой го строй ? Кой ряза лентата с Барозо преди окончателното завършване но след направата на пътните платна? Дали не бе господин Борисов ? Кой орева по медиите че ТОЙ строил пък други го пускат в експлоатация?
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога ще изпънем и заплатите на струна и мангавите на работа.
22
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе от утре и самолети ще летят от сандански до благоевград . Значи тва *** са толко неблагодарни че на всичко отгоре па и завистливи
21
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този шушляк Лазаров прихвана Вируса на лъжата от Буда. Лъже ли лъже. И ние му повярвахме. И Дебелата Берта същата работа. Тоя от ГРОБ лъжите са им генетично заложени нали са отрочета на БКП. Тогава като ти е празен хладилника го включваш в радиото и се пълни. И сега същата работа.
20
16
 
2
 
! Отговори
6 преди 8 години
До АнонименКак няма да има на Дунав мост като го откри Миков алкохоликов бе каскет.
19
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руските агенти могат да си пишат каквото иска, никой вече не се връзва на шепа платени плювалници.
18
7
 
21
 
! Отговори
Пипи преди 8 години
Ей тия от АПИ-то са велики. Те го показаха на снимка, по телевизията, а те отричат. И тичат натам да замажат положението. И тоя Лазаров. Как беше в стихотворението: не човек а желязо. - не комунист!
17
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИма, има!. Много са! Например се сещам за онази огромна дупка на Дунав мост - нямаше и година откак му резна лентата! А и магистралките - са се нагънали като юфка на доста участъци.За "люлин" - колко ремонта вече?