Млад мъж се удави на плаж в Крайморие

Тялото му е открито от спасители и приятели на другия ден
18 авг 2015 13:00, Красимир Ангелов
12
Млад мъж се удави на плаж в Крайморие
Снимка: Булфото

22-годишен мъж от Дългопол се удави на плаж в бургаския квартал "Крайморие", съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 17 август около 10.00 ч., в Четвърто Районно управление "Полиция" – Бургас е получено съобщение за открит удавен мъж на плажа в квартал "Крайморие".

Пристигналият на място полицейски екип установил, че това е млад мъж от Дългопол, работещ в "Пътни строежи".

По данни на негов приятел и колега, предния ден вечерта двамата били на заведение. Около 01.00 часа тръгнали да си ходят, но 22-годишният мъж решил да остане още малко и да се прибере малко по-късно.

Около 07.30 часа на другия ден младият мъж все още не се бил прибрал, което накарало неговите колеги да започнат да го търсят. В района на плажа намерили дрехите му и с помощта на плажните спасители, в района до шамандурата, открили трупа му.

Тялото на младия мъж е откарано за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: удавенКрайморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези новини са навсякъде по светаБългария не прави изключение, защото е част от този лаком свят.--Зависи кой какво очаква от животаЕдна английска поговорка казва "Приготви се за най-лошото, ако дойде добро добре дошло"И само толкова...
6
0
 
1
 
! Отговори
75 преди 8 години
До Кукувица Прибави и "Катедра по съдебна медицина" към МБАЛ Бургас. Катедри има само в университетите.Катедра по съдебна медицина има в София,Пловдив,Варна,Плевен и Ст. Загора. В Бургаската болница има отделение по съдебна медицина.
5
1
 
2
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Къде са родителите му да му забранят да се къпе ? Ето, който не спазва напътствията на н.в. Министър-председателя Б.М.Б. затова ще има и катастрофи и удавници. Ама хааа...
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пари изкарват като намесват политиката във всички новини. ***. Натаралянкал се някой, влязал в морето пиян посред нощ и ...... управляващия територията му бил виновен.
3
2
 
16
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Омръзна ми от глупави и неточни заглавия!На плажа никой не може да се удави! На плажа можеш да лежиш, да се печеш, да ядеш диня, да изч..аш нещо, ако имаш под ръка, но да се удавиш- не става.Хората се давят във вода- в море, във водоем или в краен случай във ваната в къщи, но никога на плажа. Млад мъж се удави в морето близо до плажа на Крайморие е правилното заглавие. БОГ да прости човека!
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден загиват десетки българи, по начини кой от кой по нелеп. Едни стават на кайма в ПТП-та по некачествените магистрали, други скачат от покриви и мостове, трети се бесят, четвърти се хвърлят под влакове, пети се давят в охраняеми плажове и неохраняеми водоеми. Първият мандат пък основно се палеха. Току що в Благоевград, жена скочи от 6-ия етаж и загина на място. Интересно защо вълната от самоубийства, заливаща България от половин година насам се крие от медиите.
1
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В територията управлявана от едни глупав но арогантен тип е так.Това е 7-ият мъртвец, отишъл си от противоестествена смърт от снощи досега.Бог да го прости.Съболезнования на близките му.