Жегите се завръщат, термометърът удря 37°С

Ветрец ще подухва само в източна България
Обновена: 31 авг 2015 08:15 | 31 авг 2015 08:10,
6
Жегите се завръщат, термометърът удря 37°С
Снимка: архив, Булфото

Времето отново ще бъде слънчево, след обяд и горещо. В източната половина от страната ще духа слаб, в следобедните часове до умерен източен вятър.

Максимални температури ще са между 32° и 37°, по-ниски по морския бряг. В София - около 32°. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките (БАН) пред агенция "Фокус".

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево. Ще духа до умерен изток-югоизточен вятър. Ще е още малко по-топло с максимална температура на височина 1200 метра – около 27°, на 2000 метра 19°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БорисБоре, използвай хубавото време, виждам че щом пишеш по форумите, значи не си на работа, излез, разходи се, изпий едно-две питиета, срещни се с хубава жена и да видиш как няма да ти правят впечатление такива глупости!
2
1
 
12
 
! Отговори
Борис преди 8 години
Дааа жаргонът в журналистическия речник отдавна е минал границата на търпението и словоблудството с Българският език е тотално във всички медии...Термометрите "удрят" и от тях се показват кукувици и със кукане отброяват температурата,катастрофите винаги са "адски,нечовешки и зверски" а всички получили ритник или шамар са "пребити"...Важното за медиите е не достоверността на информацията а първенството-да са първи глашатаи на всяка непроверена клюка защото читателят трябва да е ДЕЗИНФОРМИРАН
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Термометърът "удря" 37 а тъпомерът на Нестерова-100