40 имигранти са задържани в пернишкото село Голямо Бучино

Пристигали с леки коли от София
Обновена: 3 сеп 2015 20:14 | 3 сеп 2015 19:55, Елка Василева
11
40 имигранти са задържани в пернишкото село Голямо Бучино
Снимка: архив, Reuters

40 имигранти са били задържани около 19 ч. по сигнал на местни жители в пернишкото село Голямо Бучино. Това съобщи директорът на ОД на МВР-Перник комисар Валентин Бучински.

Бежанците пристигали в селото с леки автомобили от София.

Изяснява се произходът и самоличността им. Осигурена им е лекарска помощ, като на място са пристигнали линейки, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Рали1 Това е организирано и финансирано от,, Международните организации за бежанците и емиграцията,, със съдеиствието на ЕС и САЩ и правителствата на няколко Африкански държави ,Нигер ,Мали ,Габон ,Сомалия и др.Всичко това беше побликувана в Австрииската преса и после във независимите медии в Европа .А у нас ,,свободните и демократични ,Пуйки ,т.е. журналюги ,по Тиквата ,мълчат ,като комунисти на разпит.Ни дума ни вопал за разкритията в Европа . Свободни ,а ! Независими !
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Севдалинка По-точно ,, *** ,, от ,демократичното МВР , в демократичната ни ,толерантна страна ги спира . А ако беше сталинско ...немаше да са в Пернишко ,а ,или щяха да търкат наровете или първите тревици щяха да са поникнали над тях .
6
2
 
25
 
! Отговори
Севдалинка преди 8 години
Само *** от сталинското МВР могат да ги спират в момент когато напускат територията ни. / Та дори и около Перник/. В Македония ползват безплатен транспорт и 18 часа да си вдигат чуковете. Може би аз не разбирам!?
5
1
 
33
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
Пеша през границата ,но с леки коли от София до Голямо Бучино? От де пари,като бягат от войната,как са се добрали през цялата страна са преминали-как и с какво? И сега бежанци ли са или крими елементи? Или добре организирано,финансирано преселение на определени групи хора без документи,но с пари,телефони...
4
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С винкело по *** и връщане в Сирия да се бият.
3
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименdano oshte sega ti izvikat lineyka shtom tolkova go iskash. Jivotno takovo .Kakvi danuci plashtash ve maymun kradliv
2
2
 
52
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
С шутове към Турция!Бързо!
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маалеее... Знаят ли къде са попаднали?