Кола се натресе в камион, почина жена

Тежката катастрофа е станала до софийска бензиностанция
14
Кола се натресе в камион, почина жена
Снимка: архив, БулФото

Жена е загинала при тежка катастрофа в Софийско, съобщиха от полицията.

Сигналът за пътния инцидент е получен около 3.40 часа в ОДМВР- София. Катастрофата е станала в района на първи км на главен път 1-8.

При огледа е установено, че товарен автомобил "Даф" е предприел завой наляво при излизане от бензиностанция, при което в него се е ударил движещ се в същата посока лек автомобил "БМВ" с френска регистрация.

Пострадали са возещите се в автомобила четирима души. Пътничката на предната дясна седалка е починала на място, водачът е настанен в шокова зала в тежко състояние, единият от возещите се отзад е настанен за лечение с контузия в гърдите и корема, другият - с фрактура на палеца на лявата ръка.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не винаги на изхода на бензиностанция или някакъв друг обект, има знак, който да му забранява да прави ляв завой. В случая не виждам никакви знаци или маркировка с гоогле мапс на тази бензиностанция.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В случая имаме камион, чиито шофьор не спазва правилата, защото е голям, а и КАТ спи и не санкционира за нарушенията на пътя. От друга страна имаме лошо обозначени пътища. Френската кола след метри влиза в кръгово и би трябвало да е намалила скоростта си. Не става ясно как шофьора на камиона не е видял светлините на автомобила, за да го изчака. Пиян ли е бил, дрогиран ли е бил? Винаги се получават такива катастрофи, поради бездействието на КАТ, което кара шофьорите да не спазват правилата и резу
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чл. 37. (1) При завиване наляво за навлизане в друг път водачът на завиващото нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне насрещно движещите се пътни превозни средства.---------------------------------------------------Щом се е включил в движението,значи е нямало коли на отбивката.BMW му е налетял с висока скорост и не е спазил ограничението за скорост.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Личи си че сте с купените книжки.Значи цистерната след като зареди бензиностанцията само на дяснои не може да се върне наляво.Вземете прочетете закона.
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При излизане от бензиностанция винаги има пътен знак указващ да завиеш на дясно , какво е правил шофьора на камиона с тази маневра ляв завой !?!?!?!?
3
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При всяка бензиностанция има ограничение на скороста на 50за да се включат МПС в движението.Явно BMW - то не е спазило скоростта и за е забило с висока скорост.Иначе нямаше да има жертви.Но BMW и френско си мисли че правилата не важат за него.Практиката го опровергава.
2
5
 
19
 
! Отговори
Ивончо преди 8 години
Камиона е направил ЗАБРАНЕН ляв завой излизайки от бензиностанцията. Шофьора сега - в пандела
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв *** трябва да си за да не видиш през нощта друго МПС, при положение, че излизаш от СТОП и завиваш на ляво???? Да те е страх да караш у над или да си купиш БТР.