НАП Бургас събра 4 млн. лв. след Ало, ало... с длъжници

Задълженията са събрани от 1275 физически лица
3 сеп 2015 11:55,
4
НАП Бургас събра 4 млн. лв. след Ало, ало... с длъжници
Снимка: Reuters, архив

Близо 4 милиона лева събра териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас само през август, след проведена активна телефонна кампания с длъжници. Това съобщиха от пресслужбата на приходното ведомство в морския град.

Сумата бе преведена от 1275 лица, всяко от които с просрочени публични задължения в размер до 5 000 лева.

Същевременно други 113 длъжници получиха уведомителни писма, че ако не предприемат действия за погасяване на задълженията си, НАП ще пристъпи към публична продажба на обезпечено вече тяхно имущество.

Към длъжниците, които не предприемат каквито и да са действия за погасяване на своите просрочени задължения, НАП Бургас приложи и крайни мерки на принудителното събиране. Става дума за лица и търговски обекти, които извършват дейности и акумулират приходи. От каси на 21 фирми, развиващи дейност в Бургас, Ямбол и Сливен, през август от публични изпълнители са иззети повече от 220 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: бургасНАПдлъжници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Огладня държавата. Администрацията търси пари за да живее добре, Скоро ще видите НАП-аджийските синове, дъщери и зетьове с нови джипове, апартаменти, вили че и хотели.Законите изцеждат българите а батко им Бойко Борисовия е готов всеки момент да се разплаче от умиление към ограбения български народ.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След чутовния си успех, Светослав Синков, директорa на дирекция "Събиране" в НАП Бургас вече е известен сред съгражданите си с прозвището "Вежливият лос"
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямаш право да се развиваш но иначе ..дай...е от къде..