Спира движението на влаковете между Плачковци и Радунци

Забраната важи до 28-и ноември
11 сеп 2015 16:10, Анисия Иванова
0
Спира движението на влаковете между Плачковци и Радунци
Архив: Булфото

До 28-и ноември ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Плачковци и Радунци. Това налага промени в транспортната схема за движение на различните категории пътнически влакове, които пътуват през този участък. Причините за временното прекъсване на влаковото движение в този участък са ремонтни дейности, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва по железния път между двете гари.

През горепосочения период се въвеждат промени в разписанията на международни, бързи и пътнически влакове, които обичайно преминават през участъка между Плачковци и Радунци. За клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците в участъка на извършвания ремонт.

Промени в разписанията и маршрутите на международни, бързи и пътнически влакове, които обичайно преминават през участъка между Плачковци и Радунци:

Директните вагони за международните бързи влакове между Букурещ и Истанбул няма да се движат в участъка между Горна Оряховица и Димитровград. За пътниците от тези влакове ще бъде осигурен директен превоз с автобуси в този участък.

За пътниците, които се придвижват с влаковите композиции по маршрута Горна Оряховица – Плачковци и обратно, както и Стара Загора – Дъбово и обратно, ще бъде осигурен превоз с автобуси в участъка между гарите Плачковци и Дъбово.

Поради въведените промени в транспортната схема за движение на различните категории пътнически влакове, които обичайно преминават през участъка между Плачковци и Радунци, се налагат и промени в разписанията на различни категории пътнически влакове, които се движат по други железопътни линии или пътуват в близост до ремонтирания участък.

Промени ще бъдат въведени и в разписанията на някои крайградски пътнически влакове, които пътуват между Габрово и Царева Ливада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари