Топло и без облаци ще е времето утре

Само в Източна България е възможно слабо да превали
5 окт 2015 18:27,
0
Топло и без облаци ще е времето утре
Снимка: архив Reuters

През нощта, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно облачно и на места, главно в Централна и в Източна България ще има превалявания, гласи прогнозата на синоптиците от НИМХ. Минималните температури ще са между 10 и 15 градуса, в София - 11 градуса.

Утре облачността от запад бързо ще намалее, над по-голямата част до слънчево. Предимно облачно, на много места с превалявания, ще се задържи времето в Източна България. По-късно през деня и там валежите ще спрат, а облачността ще намалее. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 19 и 24 градуса, в София -19 градуса.

Над планините облачността също ще намалее. Ще духа слаб, по високите части умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра Ц около 9 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно. На много места ще има превалявания. По-късно през деня валежите ще спрат, а облачността ще намалее. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 19-21 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнение на морето ще бъде 2-3 бала

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари