Купувал за ДПС, сега се намърдал в РБ

2013 г. Юсни Ибрям получава 8 месеца условно
Обновена: 6 окт 2015 09:43 | 6 окт 2015 09:42,
19
Купувал за ДПС, сега се намърдал в РБ
Снимка: кадър Нова телевизия

Единственият осъден за търговия с вот за парламентарните избори през 2013 година,  днес е кандидат за общински съветник в листата на Реформаторския блок в Стара Загора.

Преди две години, когато Юсни Ибрям е бил общински съветник от листата на ДПС той е давал по 44 лева на хора от село Хан Аспарухово, за да си издадат нови лични карти, разказва "Нова телевизия". В замяна на тази "услуга" те трябвало да гласуват.

В съда той не скрива, че е търгувал гласове за ДПС и се признава за виновен в залата. Сключва сделка с прокуратурата и полуачва 8 месеца пробация. И докато в съда се признава за виновен, извън залата той го играе жертва.

Преди да си признае, че е купувал гласове Юсни Ибрям не е осъждан. В политиката влиза през 2005 година начело на ДПС Стара Загора и изкарва два мандата в Общинския съвет. В момента той се занимава с бизнес. Не е ясно обаче какъв точно бизнес и откъде идват доходите му. При опити да бъде намерен той изключва телефона си. А негов приятел обяснява, че е заминал в Одрин. За баклава!

В листата на тазгодишните избори Юсни Ибрям е издигнат от местната структура на партия "Свобода и достойнство" на Корман Исмаилов на 26-то място. Оказва се, че и местният отговорник на партията Сунай Хаджъ също не отговаря на телефона си. А от ръководството на парията запазват мълчание по въпроса.

В Стара Загора "Свобода и достойнство" си партнират с партията на Меглена Кунева, но от там разказват, че кандидатурата на Юсни Ибрям не е обсъдена с тях.

Още за Избори 2015 четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Гого преди 8 години
В БГ имаш пари биеш бате здраво,нямаш пари ооо бият те здраво бате.Извот парата прави играта :)
11
0
 
2
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Осъден за купуване на гласове отново кандидат? Да попитам управляващите, в чиито редици се влива господина- това ли ви е демокрацията, или медийното ембарго наложено за купуването на гласове от страна на ГЕРБ в Перник?
10
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
бойкот до дупка
9
0
 
8
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Реформатори, гербери и всякаква *** така са свикнали
8
0
 
9
 
! Отговори
Васильевич преди 8 години
Какви реформи смятат да правят с подобни гора?
7
0
 
10
 
! Отговори
П.Проданов преди 8 години
При постъпване на работа, дори и на бензиностанция, се изисква "свидетелство за съдимост".Що за държава е това където на колонката на бензиностанция неможеш да работиш, ако си осъждан, а няма проблем да си общински съветник, депутат, кмет и др.Братя - докато незапочнем собственоръчно да "чистим"(и да бъдат опяти) подобна ***, то ние никога няма да се оправим!
6
0
 
9
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
то всички в РБ са гепели някъде другаде преди сега да гепат със сегашната си структура ... 25 години едни и същи се въртат и гепат, нищо ново.
5
0
 
12
 
! Отговори
:( преди 8 години
РБ са най-голямото ми разочарование в последните години. По-принцип съм с десни убеждения, но в България просто няма дясно - ГЕРБ са некадърници, крадци и популисти, на всичкото отгоре 99% от тях са с червен комунистически корен. Оказва се РБ са дори по-лоши - *** жадни за власт. И най-лошото. И ГЕРБ, и РБ са ***, които ходят по посолствата като момичета на повикване.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички "политици" са престъпници, не само тоя! За 26 години смениха по 4-5 партии! И ние чакаме от тях лоялност към народа?! Да, да, ама не.
3
1
 
25
 
! Отговори
www преди 8 години
АЗ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АЛИ БАБА - ТАМ ПОНЕ КРАДЦИТЕ СА САМО 40 А НЕ 240.....
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РБ са най корумпираната групировка. Само гепаджии и измамници.
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демокрацията и изборите са пълен фарс. Всички партии разчитат на подобни ***. А след изборите капиталовложението се връща многократно. Система при която неграмотни *, неможещи да си напишат името и живеейки като ***, имат същото право да решават съдбата на държавата като хората, които цял живот учат, работят и плащат данъци е ***, и води до деградация.