Поклон пред паметта на Момчил в Пловдив

Въпросите около смъртта на младежа все още остават
Обновена: 9 окт 2015 09:10 | 9 окт 2015 08:37,
10
Поклон пред паметта на Момчил в Пловдив
Снимка: Facebook

Днес в Пловдив ще се състои поклонението в памет на загиналия студент Момчил Семерджиев.

Трупът на момчето беше открит след 16 дни издирване под един от склоновете на Младежкия хълм.

Още по темата

Основната версия на полицията е, че Момчил е паднал по невнимание от скалитe.

Въпросите около смъртта на младият мъж обаче остават, след като стана ясно, че до тялото му е бил намерен втори телефон.

Студентът изчезна в ранните часове на 19 септември. Тялото му беше намерено в понеделник случайно от двама младежи, преминаващи през тази слабо посещавана част от пловдивския парк.

Бабата и родителите на момчето, което скоро се е прибрало от бригада в САЩ, не вярват той да се е самоубил. Те обявиха, че Момчил не е употребявал наркотици и не е злоупотребявал с алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брат му излъга. Първо каза, че като го нямало си помислил, че е отишъл при приятел да не буди родителите си. После се смени версията - че мислел, че си е в стаята и спи...за парите също- първо бащата казва, че ги нямало у тях, после изведнъж се появиха...мътна история....и сякаш никой няма желание да се разбере истината....
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПОЧИВАЙ В МИР, МОМЧИЛЕ. ОБАЧЕ! НЕ Е ЛИ СТРАННО ЗАЩО БЛИЗКИТЕ КРЕМИРАТ МОМЧИЛ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА НЕИЗЯСНЕНИ ФАКТИ?!ИСКАТ ДА ПОГРЕБАТ С МОМЧЕТО И ИСТИНАТА ЗА УБИЙЦИТЕ МУ ЛИ? ИЛИ НЯКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО Е УБИЕЦА, ТА ИСКА ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ НИКОГА ТОВА?! ЧИЙ Е БИЛ ВТОРИЯ ТЕЛЕФОН, А?! И С КОЙ Е ГОВОРИЛ ОЩЕ МОМЧИЛ СЛЕД УЖ ПОСЛЕДНИЯ РАЗГОВОР С БРАТ СИ? И ДАЛИ ИЗОБЩО РАЗГОВОРА Е БИЛ, ЧЕ Е ПРЕД ДОМА ИМ И ИСКА КЛЮЧ ЗА ВХОДА?! КОЙ ИЗЛЪГА МЕДИИТЕ В КРАЙНА СМЕТКА?!
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
държавата на парадоксите.БЯГАЙТЕ млади хора,бягайте,потърсете помощ от баби,дядовци,намерете 1000 лева,и за бога бягайте някъде,потърсете познати,приятели роднини зад граница и се помолете само да ви приемат за седмица,две.Там където отидете Винаги има места на червения кръст,или на църквата,там има и места за спане има и храна,с много питане ще намерите и работа,и когато това стане ще започнете да се чувствате Хора.БЯГАЙТЕ ,тук няма нищо
5
1
 
8
 
! Отговори
пловдивчанка преди 8 години
Опелото ще се извърши на 09.10.2015 г. от 11 часа в църквата в Траурен парк "Южен".Съболезнования на близките на горкото момче...
4
1
 
3
 
! Отговори
До алоф преди 8 години
Аххх колко си глупав!!! Кухо парче си явно!!!Ще го проумееш един ден но ще е късно. Да пази господ... Дано статем по предпазливи, по отговорни и по човечни! Моите съболезнования!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съболезнования на близките му!
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много жалко, че си отиде един млад човек! Да почива в мир и съболезнования на близките му! Дано полицията намери виновника, защото е ясно, че такъв има.
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кого е другият телефон ?Никой млад човек няма да скочи да се самоубива !