Гамени омазаха кученце с боя, метнаха го в кофа

Ветеринари го спасиха, изкъпаха и обезпаразитиха
20 окт 2015 08:08,
45
Гамени омазаха кученце с боя, метнаха го в кофа
Кадър: Нова тв

Мъж от Козлодуй е намерил и спасил преди дни малко кученце, боядисано и изхвърлено в кофа за боклук.

Тони Атанасов открил безпомощното четириного в село Добролево, съобщи Нова тв.

"Няма нищо случайно. Приятелка ме помоли да й помогна да транспортираме двете й кучета до клиниката за кастрация. Пристигайки в село Добролево, чухме плач на кученце откъм близкия контейнер. Малко кученце, боядисано с латекс и изхвърлено. Колко трябва да си прост и жесток, за да направиш подобно нещо? Прерових контейнера за още, но нямаше", разказа той.

След около час той предал кученцето във ветеринарната клиника в Козлодуй, където го прегледали, изкъпали, нахранили и обезпаразитили. Кученцето вече е осиновено.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКТО ПРИ ХОРАТА ТАКА И ПРИ КУЧЕТАТА ИМА ДОБРИ И ЛОШИ!!!СТОПАНИНА КАТО НЕ ГО ИСКА ТО Е ОЩЕ МАЛКО!!! ВРЪЗВА ГО С ЕДНА ВРЪВ НА ЦЕНТЪРА НА СЕЛОТО И ПИШЕ БЕЗДОМНО КУЧЕНЦЕ КОЙТО ГО ИСКА ДА ГО ВЗИМА!!!
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната глупост родена от ментално болни кубелюби. Правете каквото искате, но не ме занимавайте с вашите мании, това не е обществен проблем - така е било, така и ще бъде, кучето е създадено от човека за да му служи, а не обратното! Не е правилно да се хвърлят кучета в контейнери, но още по неправилно е да обвиняваш без да знаеш какво е станало! Всъщност бездомните кучета са пряка функция на социопатите които ги хранят, защитават и т.н. - по-добре мъртъв пес, отколкото бездомен такъв!
31
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са нормални подобни хора. Съгласен съм, че трябва да се регистрират и наблюдават.
30
3
 
16
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
Такива хора трябва да се регистрират в психодиспансер и МВР като опасни и със садистични наклонности.
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са атакисти.
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доказано е, че както се отнасяш с животните, така се държиш и с хората. Най-големите садисти в историята като малки са се гаврили с животни първо. Евала за нашето несбъднало се общество
27
15
 
2
 
! Отговори
bmw rasing преди 8 години
взривявай жалките палета с мегаджантите на БМВ-то!!!
26
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво им е направило животното, та го тормозят?
25
1
 
30
 
! Отговори
Разума преди 8 години
Не съм кучелюб и смятам че бездомните кучета нямат място по улиците. СЪЩЕВРЕМЕННО живота трябва да се уважава във всичките му форми. Грозно е да се постъпва така с безпомощно малко животинче. Живота е радост не трябва да се прекършва за садистично забавление.
24
1
 
13
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
До Ех, Защо противопоставяш отношението към животните и грижата за децата? Казваме, че безпричинната жестокост към животните е сигурна индикация за подобно отношение към хората. Не става дума просто за хулиганска постъпка. Или и ти си падаш по такива "експерименти"?
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно някой е боядисвал вкъщи и си е изхвърлил кофата от латекса на ***. Кученцето е ровило в ***, подхлъзнало се е и се е топнало в латекса.Крайно време е общините да направят места за изхвърляне на строителните отпадъци по квартали или зони, където всеки, който прави ремонт вкъщи да може да си занесе отпадъците. Не да искат да си караме отпадъците на майна си райна. Тогава ще се решат доста проблеми с чистотата в населените места. Не само да ни събират високи данъци смет.
22
2
 
17
 
! Отговори
wasp преди 8 години
Болни мозъци..един ден може да извършват подобни издевателства и над хората. И все пак доброто побеждава злото и тази случка е пример!
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз се дразня от глутниците кучета, които скитат безпризорни по улиците, дразня се и от озлобените домашни кучета - гордост на собствениците си. Но всички тези животни не са плод на естествена еволюция, а на човешкото отношение към тях. Много хора си вземат малко хубаво кученце без изобщо да имат представа, че трябва да се отнасят отговорно към него то се възпитава и за него се полагат грижи също като към дете, а не се изхвърля на улицата когато вече ни омръзне.Всички бездомни са били домашни
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миличкото! Радвам се, че поне е имало късмет! Преди години аз така спасих едно коте. Беше завързано в плик за да се задуши. Просто е било родено с късмет и после живя 12 години като принц.
19
11
 
5
 
! Отговори
я преди 8 години
Голяма вест.
18
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за куенцето. А истината е , че ми писна от хора с психини отклонения имащи се за столичани и отглеждащи кучета по апартаменти, стаички, тавани ....Мъже и жени на по 40г. вместо да отглежда деца гледат кучета и всякякви влечуги и им говорят като на човек..Хора имате психични отклонения. Това не е нормално. Както не е нормално и да се постъпи така с едно малко кученце...Ходиш по троатоарите - кучешки ***. За спане дума не може да става - лай и виене отвсякъде...Еми сори но сте за луди..
17
8
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 8 години
Паднало е в кофа с латекс, след това се е самоизхвърлило в кофата?
16
6
 
8
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
тва нищо не е, а някакви изверзи в кърджали заклали агънце!
15
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде де, а защо никой не предположи, че кученцето просто е паднало в кофа с латекс.Как разбрахте, че точно гамени са го боядисали.
14
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поиграли са си малко децата, чудо голямо станало.Нали е било само с латекс и после са го измили.Кой знае откога не е било къпано.