Пиян руснак нокаутира полицай във Варна

42-годишният мъж е задържан в ареста за 24 часа
19 ное 2015 08:37,
47
Пиян руснак нокаутира полицай във Варна
Снимка: архив, Булфото

Руски гражданин, който е постоянно пребиваващ в Република България, е ударил униформен в центъра на Варна, съобщиха от МВР.

42-годишният мъж отправял обиди, ругатни, закани, оказване на съпротива на органите на реда и нанасяне на удари в лицето на полицейски служител.

Инцидентът станал на бул. "Съборни" около 15.45 часа вчера. Мъжът бил в нетрезво състояние, задържан е 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 36 АРЕ СТИГА С ПРОСТОТИИ . ТОВА ЧЕ Е ПЪЛНО С БЕЖАНЦИТЕ НЕ ПИСА "Е ТОВА НИ ЧАКА- СМЯТАТ НИ ЗА ТЯХНА ГУБЕРНИЯ". ТОВА ЧЕ ЗАРАД ПИЯН ПОЛЯК ЦЯЛ САМОЛЕТ КАЦНА В БУРГАС И ВСИЧКО ЖИВО ТУК БЕ НА КРАК - СЪЩО НЯМА КОМЕНТАРИИ ОТ ТЕБ- Е НАЛИ НЕ Е РУСНАК ЗНАЧИ НИЩО ЛОШО НЕ Е СТАНАЛО... ЗАПАДЕН КЛА ..КБОР
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
барем една физкултура да им вкарат на тези милиционери, че всеки втори взе да ги шамари... а те милите беззащитни падат, като есенни листенца...
16
3
 
3
 
! Отговори
Хилари преди 8 години
Това ни чака - те винаги са ни смятали за тяхна губерния. Налитат и на полицаи и на жени, чувстват се у дома си тук. Такова е отношението на 90% от тях. Няма да забрава българо-румънската граница и бясната рускиня, която седеше на платното EU и от злоба не пускаше колите - искаше всички да чакат като тях поне час два, не да минават транзит. Румънска митничарка със сила я отмести.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЗИ НА СНИМКАТА НЕ Е РУСНАК А Е НАШ -ОТ НАЩА КРЪВНА ГРУПА- И Е ЮНАК -ПИЯН НО НА КРАК...НИЕ НЕ ПАДАМЕ НИВГА...
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахаха, явно всичко е ок, щом нашата полиция е нападана от човек с правилната националност. Му*рзилки, що не си заведете жените и дъщерите да ги дадете да ви ги о*ноди така по братски православно човека, а? продажници
13
3
 
7
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Хайде, хайде, като ги знам колко са културни полицаите ни в града, сигурно той е казал нещо накриво пръв. Преди 2 седмици ми се развали колата на ул. Капитан Райчо, седя си в колата и говоря по тела, да търся някой да помогне, и като мина една патрулка, спря до мене и през прозореца извика единия: - Ей, я да се махаш от тука, забранено е спирането. А не знае кой за какво е спрял, каква е причината, налитат веднага с агресия, та може би тоя си го е търсел.
12
3
 
8
 
! Отговори
читател преди 8 години
А в Лондон би ли ударил полицай?И ако да, то какво би последвало?
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За 20 заплати трябва да държат на бой. *** редовно ги тренират :)Ако не им харесва могат пак да протестират пред НС или да блокират пътищата.
10
0
 
6
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Да им сменят униформите-екип на играч от "американски футбол"
9
1
 
16
 
! Отговори
от мен преди 8 години
...знаех си,че хибридната война срещу нас се води с неподозирани методи!
8
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не случихме на освободител.
7
0
 
15
 
! Отговори
неразбрал преди 8 години
Добре де - нокаутирал ли го е или само в нокдаун? И в двата случая не е добра атестация за силите на реда.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че той кияка са го уредили на държавна хранилка, за да дреме, рушветчийства,да кара без винетка,без застраховка, да се вози безплатно в транспорта, да олеперва де що може и да се пъчи с картата напред. Да не е станал рушветчия, за да се бие с алкохолизираните представители на една попаднала нация.
5
2
 
5
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Vednuj vurzahme edin takuv rusnak poboinik,izvikahme policiya,a te policaite mi kazvat nyama jalba i nemojem da go vzemem.Zatova s edin kolega ponesohme rusnaka v patrulkata im i nie tryabvashe da mu kajem haide kum 5 rayonno....prosto istinata e,che na POLICIYATA SA IM OTRYAZANI KRILATA I ZATOVA I BIVAT NOKAUTIRANI.AZ SUM ZA POLICIYATA DA SI VURSHI RABOTATA BEZ DA SE STRAHUVA,NALI ZATOVA PLASHTAME VSITE.DA SE VZEMAT KUKITE I KATO TRYABVA DA BIYAT!!!!!!!!!!!!IDETE V DE DA UDARITE KUKA,DA VIDIM
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НаБлядовете използват винотот и бирата само като разредител.Знаеш ли колко водка има вътре?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиян човек, съдран чувал! Силно пиян човек нищо не разбира. От собствен опит!
2
4
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
И кво-тия полицая би трябвало да пазят реда и т.н. и да получат 20 заплати накрая. ОК,ама като не си вършат нормално задълженията-трябва ли да бъдат държани на работа? Кой работник например ако произвежда габърчета и ги прави калпаво-ще го държат на работа и ще му дадат 20 заплати при пенсиониране.А нашите полицаи-не стига ,че пазят престъпниците,не стига ,че не се справят със служебните си задължения,ами накрая и претенции имат!! Що един наш полицай не пробва да удари руски или немски полицаи ?
1
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква прилика с главния русофил в България