Пиян вилня в Шумен, удари полицай с камък

Преди това нападнал с юмрук жена и нахлул в заведение
25 ное 2015 07:48,
16
Пиян вилня в Шумен, удари полицай с камък
Снимка: архив, Булфото

29-годишен криминално проявен мъж е бил арестуван след преследване и оказване на съпротива към 6 вечерта в централната част на Шумен, съобщиха от МВР.

Преди да го задържат мъжът, видимо пиян, е нападнал последователно няколко души, единия от които полицай.

Малко преди 18 часа в ОДМВР бил получен сигнал от жена, че на пл. "Оборище" агресивен мъж я ударил няколко пъти с юмрук в лицето. На изпратените на мястото на инцидента полицаи пострадалата обяснила какво е станало, описала мъжа и показала накъде е избягал.

Почти по същото време постъпило обаждане за мъж, който блъска по вратите на православния храм "Свето Вознесение Господне" надолу по бул. "Симеон Велики". След това същият човек нахлул в близко заведение и започнал да притеснява клиентите.

Полицаите го локализирали, но когато се насочили към него и му заповядали да спре на място мъжът ударил с камък в лицето единия от полицаите и хукнал да бяга към кръстовището до местния офис на НОИ. Там, за да се изскубне от полицаите беглецът скочил в каменното корито на река Поройна. Ченгетата скочили след него и го заловили в канала.

Мъжът е идентифициран като Теодор Б, на 29 години, криминално проявен. Преди да бъде откаран в ареста е прегледан в МБАЛ - Шумен, няма му нищо.

40-годишният полицай, който е бил замерен с камък е с разкъсно-контузна рана и подутина в лявата страна на лицето, съобщава "Монитор".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Най-много вицове има за френските полицаи,но. Но когато те заговори френски полицай, длъжен си да станеш прав / ако си седнал/ и да отговаряш -- не си и помисляй да посегнеш на него, да го удариш. например. Мисля, че същото е и на Острова. И защо да не броим пистолета като средство за защита и париране на нарушителите на реда и сигурността на гражданите ? За какво му е на *** - за авторитет? ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИМ ДА СИ УВАЖАВАМЕ ПОЛИЦАИТЕ, И ТЕ НЯМА ДА УВАЖАВАТ ГРАЖДАНИТЕ СИ.Ако .. че пуца.!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този са го счупили в полицията!
3
1
 
10
 
! Отговори
!? преди 8 години
Подобни новини ме накараха да се замисля, какви материали за лична защита имат родните полицаи. Пистолета не се брои, имам предвид спрейове, електошокови палки, специални подсилени ръкавици
2
7
 
10
 
! Отговори
do 8 преди 8 години
''Дано на тъпунгера му дойде акъла,след като са го тряснали с камък по празната рушветчийска чутура.''Много си ***.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако следваме примера на Волен, трябва да го оставим да повилнее още 20-тина пъти из летища, университети и площади и тогава да арестуваме. И после да казваме "ами то има толкова по-големи престъпление, та с това ли ще оправи државата"