Каракачанов ще поведе марш за Ньойския договор

Факелното шествие тръгва от НДК утре вечер
Обновена: 26 ное 2015 19:53 | 26 ное 2015 19:53, Камелия Цветанова
39
Каракачанов ще поведе марш за Ньойския договор
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще поведе утре "Български марш" от НДК.

Поводът е 96-годишнината от подписването на "срамния Ньойски договор, който откъсва от България земи с изконно българско население", съобщиха от пресцентъра на партията.

Факелното шествие ще тръгне в 19.30 часа от мястото пред НДК, където е бил паметният комплекс на I-ва и VI-a пехотна дивизия.

Оттам воеводите ще се насочат по бул. "Витоша" в посока Съдебната палата, като крайната им цел е Паметникът на незнайния воин.

Симпатизанти на ВМРО организират шествия и в Русе, Добрич, Плевен, Пазарджик, Силистра, Варна, Благоевград, Велико Търново, Враца, Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Браво
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя псевдопатриот със сигурност няма никого да поведе. На Доган със сигурност бих повярвал, но на продажници и русофоби-никога.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо непрекъснато ни набивате пред очите тази продажна руска с.ви..ня!
20
0
 
2
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Има човека бол пари - харчи ги! А кой му ги е дал и защо - те това е вече друг въпрос ? Какво направи дру.. пЪрдон, г-на, когато великите презокеансдки сили откъснаха Косово от Сърбия и създадоха нова държава ? Правилно по -рано някой казва : " На кого му пука ?"
19
0
 
3
 
! Отговори
naTpuoT преди 8 години
и за 3-ти път с Германците!!!!
18
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип подкрепям каузата, но като видя ... звездички ... тоя мазен... пак звездички...доносник, и ми се повръща !
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДезинформациятаЕ какво като почва трета световна война, да седнем на стол, да чакаме и да се самосъжаляваме ли? Нищо неможем да направим така или иначе, голи сме кат пушки. Нека има обществени мероприятия, невиждам нищо лошо в това.
16
9
 
9
 
! Отговори
Дезинформацията преди 8 години
Имам чувството че живея сред дементирали ***. Днес онзи демент Андреев ми говори пак нещо за комунизъм и изучаването му в училищата. Този се връща на Ньойския договор отпреди 100 години...И това се случва в навечерието на Третата световна война. Тези псевдо-политици вместо да се съберат и да умуват как да се измъкнем сухи от цялата свинщина, която ще се случи занимават обществото с глупости.Ами, то така новият Ньой ще ни сполети съвсем скоро...съвсем скоро...
15
5
 
11
 
! Отговори
дгд всекви фили преди 8 години
Да внимават да не ги нападнат русофилите, че ги знаем как скачат като побяснели *** срещу всяка изява, засягащи отношенията ни с любимата им Русия...
14
10
 
10
 
! Отговори
Богомил преди 8 години
Може! Може да си русофоб и родолюбец, но ако си русофил, това се изключва. Русофкте страдат от Стокхолмски синдром. Доже по речника "патриот", личи ,че не сте родолюбец, щом предпочитате чуждици!
13
3
 
7
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
..Ey..golem shopar si stanal be Karakachanov...narodna para yadesh..buzi kato na popsko chado!...Pazi boje, slyapo da progleda!@
12
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може ли русофобите да бъдат патриоти?
11
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Псевдопатриоти, които заради мазния кокал се наведоха. Със сигурност гласа си за Доган бих дал, но никога за скатаджиите.
10
2
 
23
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Преди да поведе похода другаря Каракачанов трябва да свали шкембето и агентурната раница, която носи, ако иска някой да тръгне след него разбира се...
9
5
 
8
 
! Отговори
az znam преди 8 години
анонимен 9правилно го писа само друг остана сан Стефански договор ние може да ги върнем земите само българите може да призова русия и руска армия на територия българия можем да вземем Цариград и Добруджа в Румъния без русия не можеш да вземеш територияЕвропа прецака русия на сан Стефански договор преди 100 години руски царе каза след 100 години ще върнем за българи един единствения знае е путин другия бойко и роско също знае за тези договор
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Делегацията ни е била настанена в замъка на граф дьо Ньой - убит при Одрин от цар Калоян през 1205 г. ,а датата 26 е била ден на българската войнска слава ,така че нищо случайно няма !Освен това нашите сегашни,,приятели'' с молива по картата от злоба са делили селата по границата на две !
7
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 8 години
В първия момент прочетох фекално шествие. А дали няма да оискаме и солунската митница?
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само знам, че България е единствената държава, която граничи от всякаде със себеси! Това говори достатачно за ......
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много хора не знаят кои земи са ни били отнети и от кои държави и врагове и съюзници.
4
0
 
5
 
! Отговори
манго преди 8 години
баба ти какви ги е яла предателдържавен