Бербатов пращал храна на тираджиите под блокада

От нашата страна на браздата БЧК хранят закъсалите
3 фев 2016 16:44,
7
Бербатов пращал храна на тираджиите под блокада
Снимка: Bulphoto, архив

"От понеделник чакам на опашката от гръцка страна на ГКПП Кулата-Промахон. Раздадоха ни храна и вода, казаха, че е от името на Димитър Бербатов", похвали се тираджия от Пловдив пред "24 часа".

Още по темата

Мъжът вози портокали от Пирея, но днес имаше късмет да премине през пункта в периода на "отворен прозорец" и най-сетне да влезе в България.

Друг негов колега пък обясни, че водата, която раздали на чакащите на гръцка територия била от посолството.

На шофьорите, които стоят от нашата страна на границата доброволци от БЧК раздаваха пакети с храна и по три бутилки минерална вода.

Протестите на гръцките фермери започнаха миналата седмица. Те са срещу пенсионната реформа и спрени субсидии.

Името на българския футболист Димитър Бербатов, играещ в гръцкия ПАОК, се намеси вчера, когато медии писаха, че единствено футболистът е успял да преодолее блокадата на гръцките фермери, защото е бързал за тренировки с отбора си.

Утре се очаква национална стачка да блокира цялата ни южна съседка. Българските власти вече заявиха, че ще търсят правата на държавата ни във връзка със загубите, които блокадата генерира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Левскар преди 8 години
Браво Митко!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малии за това че има бентли ще го съсипеш нали. Да си бил толкова умен и находчив и силен в краката да изкараш и да си купиш бе. Изяш се мишко зад клавиатурата подгърбен гледайки монитора. Завиждай и плюй на воля. И да не е давал вода пак срещу теб да върви няма да можеш да го стигнеш. Извинявайте ама се дразня от акльовци
5
1
 
0
 
! Отговори
мени преди 8 години
И азссс
4
4
 
4
 
! Отговори
знаещ преди 8 години
Пълни глупости.Водата я раздаваха хора от Генералното консулство в Солун.Бербатов с бентлито ли е обикалял по тираджиите?
3
4
 
9
 
! Отговори
Локо МЗ преди 8 години
Браво! Велик българин.
2
2
 
23
 
! Отговори
свет преди 8 години
Поредната човешка ппостъпка на един достоен българин. Бербатов е спортистът, който олицетворява България пред света - факт!vbox7/play:c65bbd04e2vbox7/play:17a30ca368vbox7/play:bb75c740c4vbox7/play:843e7b6ce1vbox7/play:5b73bef2d7vbox7/play:0c3f840b02
1
0
 
24
 
! Отговори
Един преди 8 години
Браво! Ето, че и от него има някаква полза!