Фермери набиха крадци в Пловдивско, единият почина

Другият апаш е в болница, с опасност за живота
95
Фермери набиха крадци в Пловдивско, единият почина
Снимка: архив, БулФото

Мъж е починал след побой в пловдивското село Устина, а друг е с опасност за живота, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив, която наблюдава досъдебно производство по случая.

През нощта на 7 срещу 8 февруари двамата проникнали в селскостопанска ферма в близост до селото. На мястото се намирали собственикът на фермата Георги К. на 46 г. и Димитър К. на 67 г., които им нанесли побой.

Пострадалите са с неустановена до момента самоличност.

Единият е починал на мястото на инцидента, а другият е отведен в здравно заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен с опасност за живота.

Двамата извършители са задържани от органите на полицията за 24 часа, в рамките на които наблюдаващият прокурор ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: пловдивкрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
30
 
! Отговори
Надя преди 8 години
Задържани са извършителите ???????????WTF или задържани са потърпевшите собственици, съгласна съм, че трябва да се спазва закона ама чак да ги наричате извършители си е нагло,защото доколкото разбирам от статията единият от извършителите е мъртъв, а другият е с опасност за живота, а хората защитили законнтата си собственост са само потърпевши независимо от резултата
61
0
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
БРАВО за фермерите!
60
0
 
25
 
! Отговори
някой преди 8 години
Малиии, фермерите и на 67 как бият...
59
1
 
15
 
! Отговори
Лойко Борисов преди 8 години
Яко триете,а пичове ?
58
0
 
31
 
! Отговори
А преди 8 години
Сега да видим как се спазва чл.17 ал.3 на Конституцията, която гласи че частна собственност е неприкосновена
57
0
 
34
 
! Отговори
Кина преди 8 години
До Анонимен...ааа да се НЕ чува ! Абсурд ! Пълно покриване на щетите - материални, загубено време, стрес на собствениците и НАГРАДА за достойно гражданско поведение ! Всичко друго би било регламентиране/узаконяване на кражбата като законна за практикуване дейност, което автоматично отваря работа на НАП.
56
0
 
55
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Браво на фермерите, не им е мястото там на тази крадци, . Това ако се случи в друга страна имаш право да си ги застреляш без последствия, но нали тук в БГ се толерират крадците и убийците, сега сигурно ще ги съдят двамата фермери, за жалост.
55
0
 
10
 
! Отговори
Кина преди 8 години
До Стоян ... и това е идея - нещо като награда за обществено-полезна дейност.
54
10
 
11
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Една година условно с 6 месеца изпитателен срок им се полага според мен на фермерите.
53
0
 
47
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Не съм американофил, но в тези случаи хамериканският модел е задължително да влезе във всички закони.Никаква пощада за всеки нагляк посегнал на чужд имот. Този дето е отишъл на отчет при Всевишния вече не е обществено-опасен, на другия, щом му се оказва медицинска помощ - задължително да си я плати и да бъде осъден по бързата процедура. Какви разследвания на очевидното ?!
52
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно в тази скапана държава е истина,че ако си честен човек за теб живот няма! Тук се чувстват добре-мутри,мафиоти,олигарси,дедесари,изнасилвачи,убийци,крадци ит.н. За тях работи полиция,съд,прокуратура,чиновници и т.н. Ако си честен човек в тази държава и решиш да се опълчиш срещу тези *** те чака затвор,арест и смачкване. Докога ще търпим честни хора????
51
0
 
29
 
! Отговори
До 64 преди 8 години
Скандинавци са били, ама по-скоро норвежци.
50
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, че и вторият не е починал.
49
1
 
20
 
! Отговори
Титоти преди 8 години
Органите глейте кво праят сега::::: От единия крачол в другия и обратно.
48
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срам за темида, хората са си бранили частната собственост, какво разследване какви 5 лева. Така трябва да се действа и нещата ще се оправят.
47
0
 
52
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Народът лека-полека се взема в ръце... Хич не съм сигурен, че нещата вървят на добро...
46
16
 
1
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Мисля, че терминът "набиха" е твърде неуместен в случая.
45
0
 
55
 
! Отговори
искаме свобода преди 8 години
Свобода за защитниците на неприкосновената частна собственост!
44
0
 
44
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Нашия фермер има още да се учи! Защо е трябвало да сигнализират на полицията.... Трябвало е просто да ги заровят по надълбоко... Е нищо, следващите ще знаят!
43
1
 
32
 
! Отговори
ХРИСТО АНГЕЛОВ преди 8 години
БРАВО -НО НАШИТЕ ***...И ОТ ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ЩЕ СЕ ОЛЕЯТ ПАК .АКО ГИ ОСЪДЯТ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕБИТИ И ТЕ И АДВОКАТИТЕ НА БАНДЮГИТЕ . АЙДЕ СТИГА СВОЕВОЛИЯ . ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ РАЗГРАДЕН ДВОР .Е РУСНАЦИТЕ В МУРМАНСК КАК ПОСЪВЕТВАХА МЕРАКЛИИТЕ ЗА СЕКС ЕМИГРАНТИ .ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ИМ ДОЙДЕ МЕРАК ?