Арестуваха четирима граничари, вероятно за трафик на бежанци

Сред тях е и служител на ръководна длъжност
9 фев 2016 09:38,
6
Арестуваха четирима граничари, вероятно за трафик на бежанци
Снимка: Bulphoto, архив

Четирима гранични полицаи от граничното полицейско управление в Свиленград са били арестувани вчера в късния следобед, информира БНР.

От МВР не дават официална информация по случая, но арестуваните по всяка вероятност са свързани с трафик на бежанци.

По информация на националното радио между задържаните има служител на ръководна длъжност, а при претърсване на домовете им са открити големи суми пари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Граничните ще им ядът парите а ние ще им ядем попарата на мигрантите.Двойни наказания за държавните служители или разпускайте държавата защото за 26г не можахте да се преборите с продажниците
4
0
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Мисля, че малко крайни мерки в случая са необходими, като например конфискуване на цялото имущество, и за дълго в пандиза. Вие как мислите. Иначе не виждам как би се прекъснала корупцията.
3
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдава се преди 8 години
липса на желание(може би под чужда диктовка) за приемане на адекватни закони срещу каналджии.Вижте гърците-дори на стоп да си го качил мигранта,дежурен съдия и по бързата процедура от 2 до 3 години!Няма обжалване,няма Марковски,няма амнестита,БХК и прочее ***!Кога ще ги стигнем...?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На никого не можем да се надяваме да пази държавата.
1
0
 
9
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
А така, да ги арестуват, да ги съдят и тях и да ги затварят. Помощта за навлеците е нож не с две, а с повече остриета. Предатели... Честно казано, по-добре да приемат подкупи за контрабанда на цигари, отколкото за каналджийство.