В катун на -17 градуса – така се пази границата!

Граничарите ни работят в много мизерни условия
Обновена: 11 фев 2016 10:03 | 11 фев 2016 09:52,
43
В катун на -17 градуса – така се пази границата!
Снимка: кадър, Нова телевизия

Снимки на мизерните условия, в които са принудени да работят българските гранични полицаи, предизвикаха коментари в интернет.

Граничните стражи на реда работят при нечовешки условия, разказва Нова телевизия. Полицаите са със скъсани обувки.

"В катуни се служи по 15 часа при минус 17 градуса. Вижте обувките, дрехите и оръжията, с които се пази границата! Нека се замислят всички, които твърдят, че българските полицаи са неблагодарни! Дори и през 1944 г. са имали по-добри условия за работа", коментира възмутеният гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
0
 
! Отговори
Редник Иванов преди 8 години
Някога (сравнително скоро) граничарите бяха наборни войници, облечени с миризливи въшкарници, който специално на дъжд не вършеха никаква работа, нямаха радиостанции, а допотопни ТАПчета, и не даваха 12 часови смени, а 24 часови наряди, нямаха на помощ система за видеонаблюдение, не получаваха купони за храна, нито командировъчни, нито службата им се признаваше за първа категория труд. Нито при уволнението получаваха пари на куп. И когато се оплачеха от тая пуста служба - следваха наказания. Днешните милиционерчета нещо много са се разглезили... Като не ви отърва - напускайте.
26
1
 
2
 
! Отговори
Дим преди 8 години
Е аз като бях войник някой да мисли че съм с обувки на ,,Чезаре Пачоти,, !!!! И моите кубинки бяха стари и скъсани, за униформата да не говорим, викахме и ,,въшкарник,, Що тогава не дойде някой и мен да ме снима на кво приличам и в какви условия изпълнявам дълга си! Много ни станаха изнежени и полицаите и граничарите!
25
0
 
1
 
! Отговори
we преди 8 години
Това не може да е истина! Пратени са там да правят провокация от Атака! На границата няма дъжд и е топло! Не може да бъде!
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТИГА СТЕ ДЪВКАЛИ РАЗМНОЖИТЕЛНИТЕ ОРГАНИ НА ПОЛИЦАИТЕ, А КОЙТО ТВЪРДИ, ЧЕ ТАМ Е СЛАДКА СЛУЖБА- МЕСТА КОЛКОТО ИСКАТЕ- ЕМ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ- ОКОЛО ИМА НЕМА 500/600 ЛЕВА ЕМ НИЩО НЕ ПРАВЯТ, АМА 24 ЧАСА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ЕМ СА МЪРЗЕЛИВИ ОБАЧЕ СА НА ВСИЧКИ СНИМКИ ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ, КАТАСТРОФИ, ПОЖАР, ЕМ СА НЕГРАМОТНИ, АМА С ПО НЯКОЛКО ОБРАЗОВАНИЯ- ТА УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ СЕ ИЗХАРЗУЛКАТ НА КЪМ еВРОПА, КЪДЕТО ЗАПОЧВАТ С 2500 ЕВО, НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, МОГАТ ДА РАБОТЯТ НА ОЩЕ ЕДНО МЯСТО, И ДОВОЛЕН СОЦИАЛЕН ПАКЕТ.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичката тая *** от черни *** минава през границата със скъпо платеното мълчание на граничарите, които уж ни пазят ! Нас кой ще ни опази от тях ?!? Сега да ги съжаляваме ли ? Нас кой да ни съжалява ?!? Да се оплачат на батБойко - да поискат малко пари от партийните субсидии и комисионни....... Всички тези търсят сладка държавна служба, редовна заплата, никакви рискове, никаква работа и накрая 20 заплати......ЕМИИИИИИ, ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ЦЕНА
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много ме дразнят разни поплювковци, които са с деформирано мислене и само продажници са им в главите, защото и те самите са такива. Не можете ли да повярвате, че извън София живеят нормални хора, които са възпитани в нормалните човешки ценности и учат и децата си да живеят с чест и достойнство. И някои от тях пазят границата ни. За наша и ваша безпопасност.
21
0
 
9
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Преди демокрацията на всеки 15 км имаше гранична застава с всичко необходимо за живот!То ясно че сега е разграбено,но това бяха масивни сгради които няма как да изчезнат!След не много скъп ремонт могат да се ползват!Положението тепърва ще се влошава и охраната на границата трябва да се усилва!
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, нали имаше застави навремето? Те отдавна са изоставени, но не е невъзможно да се ремонтират. Защо не ги възстановят? В ЕС знаят ли как се пази границата им? Или нашите политици само им замазват очите с лъжи?
19
2
 
6
 
! Отговори
. преди 8 години
Не всички заслужават по 20 заплати и високи заплати. Мързеливите градки ченгета нямат нищо общо с граничните полицаи по границите. Нито пук чантаджиите.
18
0
 
15
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Форумци, не се карайте и не винете полицаите .... те трябва да пазят общ. ред, да пазят старите хора да не ги обират, а не да пазят границата ... тази западняшка глупост - гранична полиция трябва да се премахне и върнат гран. войски! Да се въстановят гран. застави и с охраната на границата да се занимават проф. обучени хора - граничари, както беше по времето на ба Тошо! Тези полицайчета ги хвърлят в гората, без да познават района, който трябва да охраняват ... това е безумие!
17
3
 
4
 
! Отговори
Три Папи преди 8 години
А при социализма не беше така !!! Да живее ЦК на БКП !!!
16
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никои не се е родил полицай като не му харесва да отиде в частния сектор
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изобщо не е вярно-сега голямата далавера е да си там,яка пачка направиха с тези бежанци.Да идеш на границата си иска много връзки.Тези хиляди мигранти откъде минаха-нали през тях.Скъсани обувки-муха-ха-ха,наивници.Там сега е река ът пари и злато
14
2
 
11
 
! Отговори
метач на улици преди 8 години
Мета улиците в мраз жесток и с лопата здраво мятам снега....но на кой му пука.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Популист Наивников,Брато ,ако всички почнем да напускаме ще умрем гладни *** ли си *** ли си ,я малко се замисли , как се напуска работа в днешно вереме
12
12
 
16
 
! Отговори
Популист Наивников преди 8 години
След като мизерията е голяма,защо не напуснат системата!!! Да ама далаверата край границата сега е голяма!? Тази снимка със скъсани кубинки е за наивници от популисти!!
11
2
 
7
 
! Отговори
граничар преди 8 години
Когато хората тръгнат за промяна те си ограждат работодателите в парламента и бият народа а сега снимки и вопли.Докато ни ръководят ченгета всички ще сме в калта.
10
0
 
31
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Ех, а имахме гранични войски и така наречените "Застави" на всеки 10 км. Беше граница.
9
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това въобще не е вярно . Това са скъсани кубинки , защо не покажат на снимката граничаря ами само обувките. Скоро бях на границата и всичко си е нормално с хората . Просто някой е решил да се прави на интересен . След като не ти харесва можеш да напуснеш , а не да показваш скъсани обувки от кофата за *** .
8
5
 
26
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Да се спре изграждането на магистрали! Да се инвестира в култура и образование! Да се върне казармата и гранични войски! Да се възстанови каквото може от икономиката и селското стопанство! Да се конфискува всичко от мнимите бизнесмени! Това е минимумът за да се спаси България!!!