На места ще вали, температурите до 13 градуса

Вятърът ще е слаб, ще се ориентира от изток-югоизток
Обновена: 12 фев 2016 08:25 | 12 фев 2016 07:24, Веселина Йорданова
1
На места ще вали, температурите до 13 градуса
Снимка: БТА, архив

Днес преди обяд все още в източните райони ще има превалявания, докато започналото над Западна и Централна България разкъсване и намаление на облачността ще продължи.

През деня вятърът ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде слаб. Привечер в южните райони отново ще започнат превалявания от дъжд. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в София около 11°, според прогнозата на НИМХ-БАН.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца – през деня ще остане без съществена промяна, но привечер ще започне да се понижава. През нощта превалявания ще има на повече места в страната.

Над Черноморието ще има значителна облачност, до обяд със слаби превалявания от дъжд. След временно спиране, привечер по южното крайбрежие отново ще започнат превалявания. Максималните температури ще са между 7° и 11°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините облачността временно ще намалее до слънчево. Ще духа умерен и силен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - плюс 2°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари